Opinió

Josep Perera
Josep Perera
Associat a Reagrupament

Quan em vaig apuntar a REAGRUPAMENT no va ser per anar a cap llista ni per obtenir cap càrrec ni per trobar feina, va ser perquè sóc independentista i  ERC em va enganyar el 2006.

6.412 lectures
Àngel Pérez
Àngel Pérez
Associat a Reagrupament

Després de l’anunci de Solidaritat Catalana de voler constituir una candidatura transversal i unitària al Parlament Català, la visió que tinc des de les terres valencianes no deixa de ser un poc a l’espera del que passarà d’ací poc de temps a les eleccions catalanes.

4.661 lectures
Toni Garcia
Toni Garcia
Associat a Reagrupament

Un altre cop! El passat dia 29 de juliol, la sucursal a Madrid de CiU va a tornar a fer de "mamporreros" del PSOE i amb la seva abstenció va permetre que s’aprovés la reforma del mercat laboral més restrictiva i més contrària als drets dels treballadors de la història de la democràcia.

4.888 lectures
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

Aviat farà un any vaig tenir la sort de participar en una reunió a Puigcerdà d'on va sortir la idea de tirar endavant una nova organització independentista.Jo no havia militat mai a cap partit polític, i difícilment ho faré, però aquella associació de gent que volia iniciar un combat polític per una idea absoluta de llibertat va seduir-me.

8.311 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

Tot i que voldria equivocar-me, és possible que el “nou” independentisme (Com anomenar al triplet de Candidatures extraparlamentàries?) no guanyi les eleccions. Francesc Moreno, director del Debat Digital, el dia 28/07/10 feia la següent travessa: CiU:50-52 diputats (entre 2 i 4 més que el 2006); PSC: 35-36 (entre un i dos menys); PP: entre 15-16 (fins a dos més); ERC: entre 10-12 (entre 9 i onze menys); Solidaritat: 10-12; ICV: 08-10 (entre 2 i 4 menys); C's: 0-3 (igual o tres menys). Si l’escenari fos el real, hauríem de parlar del pla B. Aleshores: Què fer? Hi ha dues opcions possibles:

5.131 lectures
Jordi Roig
Jordi Roig
Associat a Reagrupament

Elefants...dic, catalans que volem ser lliures! No ens deixem tornar a posar el jou amb vanes paraules, falses promeses o enganys oportunistes. Plantem cara als saberuts “d’ordre i com cal” del nostre Parlament. A les properes eleccions entrem-hi barrinant amb força tot proclamant el nostre passat altiu i el nostre present delerós de llibertat.

6.213 lectures
Francesc Mortés
Francesc Mortés
Associat a Reagrupament

L'autor fa una tria de frases dites per Josep Poblet, Josep Ma. Pelegrí, Joana Ortega i Santi Vila, persones que encapçalaran o ocuparan llocs molt destacats en les candidatures que presentarà CiU, i en destaca l'elevat nombre d'anys que la majoria d'ells porten vivint de la política. Acaba demanant"-Algú pensa votar CiU, a la tardor? De debò?"

7.419 lectures
Lluís Feliu
Lluís Feliu
Periodista

El PP ja ha dit que proposarà una llei al Congrés espanyol per anul·lar la prohibició, basant-se en un estudi que diu que el Parlament de Catalunya no és competent per prendre aquesta decisió, mentre, però, una desena de diputats britànics han presentat una moció de suport a un possible referèndum d’autodeterminació a Catalunya. Els diputats del Parlament de Londres no són els únics que plantegen la independència de Catalunya, la veu del poble s’escampa, la flama avança i el somni és a tocar.

7.425 lectures
Ramon Payàs
Ramon Payàs
Associat a Reagrupament

Si a aquestes alçades del segle XXI encara hi ha algú que no ha entès que els temps són canviants, que s’ho faci mirar. Sí, senyores i senyors, el temps és canviant.  Així doncs, això és indicatiu que allò que ahir era tal vegada perfectament assumible i fins i tot necessari i digne d’orgull patriòtic passat, amb el temps pot ser retrògrad, grotesc, estúpid i, fins i tot, aberrant.

5.452 lectures
Francesc Mortés
Francesc Mortés
Associat a Reagrupament

Tot repassant la Viquipèdia, hi he trobat un magnífic avís per a navegants, que reprodueixo a continuació de forma resumida:

5.877 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament