"Volem votar"

"Cal, però, que els partits a favor de la independència incorporin unitàriament i com a punt principal que, si tenen majoria al Parlament de Catalunya, mitjançant un acte de sobirania, proclamaran la independència des del Parlament per poder entrar en el procés constituent del nou estat."
"Volem votar"

"Volem votar" és el títol de l'article editorial del número de La Veu d'aquest mes d'octubre signat per la vicepresidenta de Reagrupament Independentista, Rut Carandell. La dirigent de Reagrupament considera que "anar a votar el 9N serà de nou un acte d’afirmació. Aquesta serà la seva  utilitat. Serà un gest al qual donarem  de nou una utilitat democràtica. Serà un acte, que com els últims 11S tindrà un aire festiu i transgressor i amb gust de desobediència."

Carandell també afirma que "la votació de veritat, l’hora de veritat, però, serà el pla B desvetllat pel president Mas. Cal, però, que els partits a favor de la independència incorporin unitàriament i com a punt principal que, si tenen majoria al Parlament de Catalunya, mitjançant un acte de sobirania, proclamaran la independència des del Parlament per poder entrar en el procés constituent del nou estat."

El butlletí de Reagrupament compta, com a ploma convidada, amb un article de Salvador Cardús amb el títol "Ara és l’hora. Vull dir, l’hora de la complexitat." A més, també s'hi troben les col·laboracions habituals, com ara la secció d'Internacional, a càrrec de Josep Sort, amb el títol "Un món en xarxa"; "Protegim l’estelada" per part de Carles Bonaventura, dins les pàgines de Municipalisme; "Després del 9N" per part de Joan Roig Barnet, en les deTerritorials; dins de l'apratat de Vida parlamentària, Boi Fusté escriu "Existeix una forma de comptar-nos"; així com "Vull votar Sí+Sí" a càrrec de Montserrat Tudela.

Finalment el número 40 de La Veu inclou la secció habitual de llibres de Pere Torra, que ressenya el darrer Premi Sant Jordi obtingut per Vicenç Pagès Jordà; i la tira còmica amb els personatges de Lluís Boet.

7.007 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament