"Va a tener usted que hablarme en castellano"

Un policia nacional espanyol posa una denúncia a un ciutadà mallorquí per fer servir el català
Foto: Europa Press

Nou cas d'agressió contra un ciutadà pel simple fet d'emprar la llengua catalana per part d'un membre dels cossos i forces de seguretat d'Espanya, en aquest cas, la policia nacional, segons que explica el diari ARA.

Un policia nacional que vigilava el perímetre de seguretat als jutjats de Palma ha posat una denúncia a un jove mallorquí per parlar-li en català, segons diversos testimonis. "'Va a tener usted que hablarme en castellano'", ha dit l'antiavalots al jove, segons explica ell mateix. El noi, Marcel Pich, de 25 anys, s'hi ha negat en un primer moment, malgrat que després, quan l'agent li ha explicat que era de Màlaga i que no entenia el català, se li ha dirigit en castellà. Tot i això li han posat una denúncia per "falta de respecte a l'autoritat", segons ha pogut comprovar el diari ARA.

La protesta antimonàrquica continua davant dels jutjats de Palma mentre Iñaki Urdangarin declara. Durant l'entrada del duc, una dona d'uns 50 anys ha llançat ous contra el cotxe. Uns agents se l'han emportat i l'han obligat a identificar-se.

9.682 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament