Un associat lliura la Constitució de Catalunya a Montilla, i fan desallotjar la furgoneta de Reagrupament

Portada de la Constitució de Catalunya que Reagrupament ha fet elaborar a un equip de juristes
(Tarragona, 3-10-2010)

Un associat a Reagrupament Independentista s'ha acostat al president de la Generalitat, José Montilla, en baixar del cotxe, i li ha lliurat un exemplar de la Constitució de Catalunya,  mentre li deia: "Sr. Montilla, aquesta és la Constitució que volem els catalans"; Montilla s'ha limitat a dir "Gràcies" i una persona del seu seguici l'hi ha pres de les mans. Al cap d'uns minuts, la furgoneta de Reagrupament ha estat desallotjada per la policia municipal de Tarragona, tot i que tenia permís per a ser on era i portava 4 hores fent la seva feina de difusió dels objectius d'independència, democràcia i treball.

La Constitució de Catalunya encén les ires del president Montilla

Aquest incident s'ha produït aquest diumenge a Tarragona on Reagrupament ha estat present amb motiu del gran concurs de castells que hi ha tingut lloc. No vam quedar que hi hauria joc net? Sembla que la Constitució de Catalunya encén les ires del president Montilla, cosa que és congruent amb el seu plantejament autonomista i la seves recents manifestacions en què assimilava independència amb decadència, en contra de totes les dades i evidències històriques.

La Constitució de Catalunya, que fou presentada el 21 de març a la 2a. Assemblea Nacional de Reagrupament, El Segon Impuls,  constitueix un dels compromisos programàtics de Reagrupament de cara a aquestes eleccions i el document publicat, que ha estat lliurat en mà a Montilla, va encapçalat pels textos següents:

"Aquesta Constitució que teniu a les mans serà la primera llei que els diputats que representin Reagrupament al Parlament de Catalunya presentaran perquè s’aprovi". Joan Carretero (Vic, 13 de març del 2010)

A més, inclou la citació: «CADA NACIÓ ESCULL LA SEVA PRÒPIA LLEI» procedent de l'Usatge «Unaqueaeque gens».

Nosaltres, el poble de Catalunya,

Volent restablir els nostres drets sobirans, conscients de la nostra responsabilitat envers les generacions futures i volent bastir una comunitat unida, pròspera, solidària, oberta i respectuosa amb la dignitat humana i els drets fonamentals, ens donem la present Constitució.

Preàmbul

La Constitució que ens donem s’inspira en els principis continguts en la Declaració dels Drets de l’Home de 1789, en la Declaració Universal de les Nacions Unides proclamada el 1948 i en la Convenció Europea dels Drets Humans de 1950.Els poders públics tenen l’obligació de garantir i respectar aquests principis i els drets fonamentals que s’estableixen en aquesta Constitució.

Text de la Constitució de Catalunya: 

16.008 lectures

Comentaris (8)

FA FALTA MES INCIDÈNCIA EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ, DE LES 10 O 12 PERSONES A les quals ELS HE COMENTAT LA VOSTRA FILOSOFIA I BÉ FER DEL NOSTRE PARTIT, VUIT NO SABIEN QUE EXISTÍEM.
El poble es pot dirigir en qualsevol moment al seu president. És normal i democràtic.
Qualsevol de nosaltres ens podem dirigir al nostre president de la Generalitat, faltaria més!!!! I tant com sí.!!!! Aquí els qui no van actuar democràticament són la guàrdia urbana. Que ens expliquin quins motius vàren tenir per a desallotjar la furgoneta de Rcat.
Gràcies Pau.
Una abraçada ben forta!!!!
Lluïsa
ACTE HONEST
Molt bé Pau, un acte normal en qualsevol lloc i honest que ha tingut una resposta que ens dóna entendre el nivell de democràcia on vivim.
Salutcions
Albert
La independència és el dret de tot un poble a ser lliure.
Pau,

Gràcies per la feina que fas. Amb patriotes com tu, la independència és a tocar!
Aparantment, ens trobem davant d'un fet ilegal (desallotjament de la furgoneta tenint els permisos corresponents) i potser s'hauria de denunciar al jutjat de guàrdia així com passar una nota a totes les redaccions dels diaris explicant el que ha passat i donar-li el màxim de publicitat possible.
Una bona manera de fer publicitat i campanya
BONA FEINA COMPANY. PER AIXÒ SOL ET MEREIXES UN MONUMENT. HO HAN RESSENYAT ELS DIARIS ?...NO !!!. i DESPRÉS DIRAN QUE SOM PARANOICS
Petites Lluites x una Gran Llibertat
El projecte de qualsevol comunitat d'éssers humans caracteritzats per la seua singularitat cultural, lingüística, històrica, folklòrica... es basa en la llibertat per tal d'esdevenir mundialment reconeguda i respectada.
Aquesta noticia és un episodi afegit en un Pais en via de descolonització.

No és lliure qui vol sinó qui lluita per esdevenir-ho //*//
Un acte poc valorat.
Pau, company, amb la samarreta de REAGRUPAMENT, no ets tu sol qui està actuant, darrere i estem tots. Si en les últimes hores, no ha canviat el panorama polític, Tarragona encara és la capital de la Provincia, i mereix un respecte, oi que m'entens?.

Total 8 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament