Ultimàtum del Tribunal Superior per posar fi a la immersió lingüística

El TSJC dóna dos mesos a Ensenyament per adaptar-se a la sentència del Constitucional
Ultimàtum del Tribunal Superior per posar fi a la immersió lingüística

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dóna un "termini de 2 mesos a la Generalitat perquè adapti el sistema d'ensenyament a la sentència del Tribunal Constitucional" , segons indica en la notificació judicial  redactada en castellà, com el 90% de les resolucions judicials. La decisió s'ha adoptat després de les sol·licituds d'execució de sentència presentades per Convivència Cívica Catalana (respecte a les últimes sentències del Suprem en aquesta matèria) i "davant el seu flagrant incompliment" per part de la consellera.

Segons el TSJC el model d'immersió lingüística que s'aplica a les escoles de catalunya contradiu la Constitució, d'acord amb la interpretació de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. A més, en aquesta última decisió, el Tribunal adverteix la consellera d'Ensenyament que l'incompliment del que disposa portaria a l'aplicació de l'article 112 de la Llei jurisdiccional, que implica multes coercitives i responsabilitats penals.

9.857 lectures

Comentaris (2)

Donem-los lo que volen
Quantes families volen l'escolarització en castellà? 500? 1000?
Doncs, jo destinaria un col.legi o dos exclusivament a l'ensenyament en llengua vehicular castellana; això sí, ubicats a Santa Coloma de Gramanet o a Ciutat Badia, com a nuclis de majoria amplia castellaparlant, segurament nacionalista espanyola i probablement anticatalana. Aleshores, tota familia que vulgui l'escolarització en castellà, que portin els fills a eixos col.legis, sigui quin sigui el seu punt de residència, ja que la llei no diu res al respecte; només de la possibilitat de gaudir del castellà com a llengua vehicular.
Vol dir que, tant de Barcelona, com del Baix Llobregat com del Vallès com de Lleida o Tarragona, aquells que vulguin l'ensenyament en castellà, que vagin als col.legis destinats per això. Estic segur que el nivell intelectual i el resultat de la formació cultural i humana en pocs anys hauria convertit aquells centres en guettos espanyols de la classe social més baixa de l'Estat.
No volen caldo? Tres tasses!!! Es compliria la llei, però amb condicions imposades per nosaltres. Estric segur que al cap de pocs anys la majoria voldrien tornar a la situació anterior.
La realitat és que els únics bilingües som els "catalans" i els que demanen el castellà son els que s'oposen a la nostra llengua, i que la majoria d'ells quasi MAI empren el català per expresar-se. Veritablement maquiavèlic, impropi, inadmisible i ofensiu per nosaltres els catalans, que no som pas qui va sortir de la seva terra per sobreviure en una altra com és el cas dels castellaparlants desubicats i que volen seguir exercint el colonialisme històric espanyol vers Catalunya.
Guerra a l'invasor!!!
INDEPENDENCIA JA!!
això es intolerable!!!! EXIGEIXO QUE PEL RESPECTE DELS CATALANS DE MADRID I EXTRAMADURA PUGIN TENIR ENSENYAMENT BILINGUE TOTS ELS SEUS TERRIOTORIS!!!

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!

BARRERA ET TENIM AL COR!!! NO ET DEFALLIREM!!!


ENDAVANT REAGRUPAMENT!!! INDEPENDENCIA JA!!!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament