Tercera assemblea oberta de la CUP+Reagrupament a la ciutat de Girona

Bonaventura: "Nosaltres no només parlem de regeneració democràtica, de participació, de transparència i d’afavorir el contacte directe entre els càrrecs electes i la gent, sinó que ho intentem portar a la pràctica”
El regidor de Reagrupament a Girona va participar a l'Assemblea oberta
(Girona, 12-06-2013)

Coincidint amb l’equador del mandat, la CUP+Reagrupament Independentista van convocar al centre cultural La Mercè una assemplea oberta a la qual van participar una trentena de persones.

Hi van assistir, en representació del grup municipal, els regidors Anna Pujolàs i Carles Bonaventura, que van destacar la importància de la participació ciutadana

Aquest mes de maig es van complir dos anys d’ençà de les eleccions municipals. En aquells comicis, la candidatura de la CUP+Reagrupament va obtenir representació a l'Ajuntament de Girona per primer cop, concretament van ser elegits tres regidors, dos de la CUP i un de Reagrupament. Aprofitant aquesta circumstància, ambdues formacions han organitzat diversos actes de caràcter informatiu i de debat a la ciutat per intentar fer balanç de l’activitat que s’ha portat a terme fins a aquests moments, quan s’arriba a la meitat del mandat, i plantejar les línies de treball que s’han de desenvolupar en el futur. Són actes que tenen per objectiu la participació, la transparència i acostar la política a la ciutadania; sobretot es vol afavorir la implicació de totes les persones que se senten properes o identificades amb el projecte polític de la CUP i de Reagrupament.

A més de diverses trobades i actes sectorials, el dimecres 12 de juny es va celebrar la III Assemblea d’Unitat Popular a Girona, al centre cultural La Mercè, en què van participar una trentena de persones. La trobada va ser oberta a la ciutadania i a les entitats, i es va informar els assistents de la tasca realitzada en aquest últim any, tant a dins com a fora del consistori gironí. També s’hi va exposar el pla de treball per l’any que ve. Les assemblees obertes tenen un caràcter anual i se celebren cada mes de juny des que, el 2011, la CUP+Reagrupament va obtenir representació al consistori gironí.

Dies abans, i fins a finals de mes, també es va obrir una tanda de contactes amb les entitats i associacions de la ciutat per explicar la feina que s’ha dut a terme en diferents àmbits; així mateix, també es volen saber les crítiques i les aportacions que fan aquests col·lectius ciutadans.

A l’assemblea del 12 de juny van assistir-hi la regidora de la CUP Anna Pujolàs i el de Reagrupament, Carles Bonaventura. Jordi Navarro no hi va poder ser present per malaltia. Anna Pujolàs va destacar la necessitat de realitzar actes d’aquest tipus, que, segons va declarar, “permeten que la ciutadania i les associacions gironines coneguin de primera mà l’activitat que s’està duent a terme a l’Ajuntament”. També serveixen a la CUP+RCat “per detectar dèficits, demandes i propostes del carrer envers la institució municipal”.

Per la seva banda, Carles Bonaventura va manifestar que “el fet que anualment celebrem aquestes assemblees obertes a la ciutadania demostra que la nostra candidatura és diferent de les altres. Nosaltres no només parlem de regeneració democràtica, de participació, de transparència i d’afavorir el contacte directe entre els càrrecs electes i la gent, sinó que ho intentem portar a la pràctica”.

3.189 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.