Telemadrid va mentir quan va vetar Guardiola per no parlar espanyol

Després de l'incident amb l'entrenador del Girona quan va intentar expressar-se en la seva llengua, li ha tocat el torn al del Barça. Ara ha transcendit que la cadena Telemadrid va vetar, durant el transcurs del seu programa Zona Champions, la roda de premsa de Pep Guardiola corresponent al dia de l’Arsenal-Barça, suposadament perquè l'entrenador català no va parlar en castellà amb els mitjans de comunicació. Com es demostra a la segona part del vídeo, Pep Guardiola respon en la llengua en què se li fan les preguntes i aquestes són català, castellà i anglès.

A més,Telemadrid va voler fer-ho més gros i, per tal de “provar” la mentida que estaven dient, va connectar en directe amb la roda de premsa en el moment que Guardiola contestava en català una pregunta dels mitjans informatius. En veure que Guardiola feia ús del català el presentador de Telemadrid va concloure: “Tiene para todos los idiomas, excepto el castellano: una auténtica pena”.

6.247 lectures

Comentaris (3)

Cal oblidar-se'n i treballar pel futur
Aquestes deformacions formen part de les teleporqueries habituals. Tot és permés contra els que volen ser lliures, com sempre i en totes les relacions de colonitzador a colonitzat.
Cal oblidarse'n, oblidar-los, i treballar pel futur. Ens calen esforços per bastir una massa crítica nacional que faci que la clase política es tingui que apuntar al carro, quan aquest vagi, com casi sempre, al seu davant.
Fer no és esperar,( fer no és criticar), fer és penosa lluita de l'avui pel demà (mercès Lluís pel poema).
Salut i llibertat !!
comentari 1
Tot aixó no porta a res. Només es buscar brega per no resoldre el fons de la questió. Si no volen passar un video per que no entenen l'idioma és el seu problema. Jo no puc entendre el rus peró si hi ha alguna cosa escrita o parlada en aquest idioma que sigui important o m'interessi m'espavilo. Son els seus espectadors que s'han de buscar la vida, si les declaracions eren tant trascendents ho poden veure a d'altres cadenes, no?
I MES COSES QUE VINDRAN...
QUE N'ESPEREU DELS ESPANYOLS!!!

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.