Suport a la convocatòria de referèndum

"Suport al MHP Artur Mas i a totes les forces parlamentàries que hores abans s’havien reagrupat al voltant del representant legítim i legal del poble català per anunciar l’esperada convocatòria"
Montserrat Tudela i Pilar Altarrriba, membres de Reagrupament, a la plaça Sant Jaume

L’històric dia 12-12-13 en què es va reconèixer la sobirania del poble català amb l'acord polític per la convocatòria del primer referèndum per a assolir la independència un bon nombre de ciutadans va reunir-se a la plaça Sant Jaume per tal de donar suport al MHP Artur Mas i a totes les forces parlamentàries que hores abans s’havien reagrupat al voltant del representant legítim i legal del poble català per anunciar l’esperada convocatòria.

Entre molts d’altres hi havia un grup de reagrupades i reagrupats de Barcelona i el Baix Llobregat. Pilar Altarriba  i Montserrat Tudela, de Reagrupament, van intervenir breument en directe a Barcelona Televisió (BTV), que com la majoria de televisions catalanes feia un programa especial per parlar del moment històric que estàvem vivint. Serà el primer referèndum que no signarà cap membre de la casa dels Borbons.

A la plaça l’alegria i la normalitat convivien enmig d’una estelada gegant, al voltant de la qual es va aplegar tothom per cantar Els Segadors com a única intervenció i mostra de suport al president de la Generalitat i a tots els partits polítics que van fer possible el retorn de la dignitat sobirana als ciutadans de Catalunya. Una petita mostra de convivència pacífica d’un poble irreductible en la seva voluntat d’esdevenir sobirà, lliure, independent. Un poble que vol normalitzar la seva situació anòmala en el món per tal de viure plenament i poder aportar la seva singularitat a la comunitat mundial i així enriquir-la.

SuportConsulta131212 017 (640x417)
SuportConsulta131212 009 (640x405)
SuportConsulta131212 018 (640x389)
SuportConsulta131212 015 (640x404)
3.754 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament