Si teniu por, feu un pas al costat!

● El paper d’Esquerra aquests dies només es pot qualificar de miserable ● A més de Joan Tardà, demanem la dimissió de Marta Rovira i Oriol Junqueras
Si teniu por, feu un pas al costat!

L’1 d’octubre vam guanyar el referèndum. El 21D vam guanyar unes eleccions imposades i il·legals en les que, malgrat tot, hi vam participar. Hem rebut cops de porra, ens han trepitjat com a país, ens escanyen amb el 155 i, en definitiva, ens volen esclafats i muts i a la gàbia.

Fins aquí tot “normal”. Estem en una dictadura.

El que ja no és normal és que els “nostres” ens vulguin sotmesos i que obeeixin cegament a les seves demandes. El paper d’Esquerra aquests dies només es pot qualificar de miserable. Com que l’Estat espanyol no vol que el President legítim Carles Puigdemont sigui investit, acatarem. Doncs no és això, companys, no és això.

Fa uns dies, des de Reagrupament demanàvem la dimissió del diputat Joan Tardà. Avui, ampliem la demanda. Exigim que tots aquells que tinguin por, facin un pas al costat. Començant per la Secretària general, Marta Rovira i acabant pel President, Oriol Junqueras, que avui ha dit que rebutja que Puigdemont governi perquè l’estat espanyol ho impedirà.

I doncs, qui tria el nostre President? M.Rajoy o el poble? No dèiem que el Parlament ha d’obeir la voluntat del poble? Doncs siguem-ne dignes o pleguem. Són moltes les veus aquests dies per les xarxes que demanen dignitat, fermesa i desplegar la República amb el President Puigdemont al capdavant. És el resultat del 21D i és el que vol la gent.

No és el moment de tenir por ni acatar la dictadura del 155. És el moment de plantar cara a un estat que ens vol submisos. Com més cedim, més ens esclafarà.

Puigdemont és el nostre President i exigim una investidura real, sense simbolismes, efectiva i que ens porti al desplegament de la República Catalana.

Seguim!

5.555 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament