Samsung abandona l'estupidesa de la seva delegació espanyola i deixarà de vetar el català als seus 'smartphones'

La companyia coreana havia vetat l'ús del català als seus 'smartphones', malgrat que la plataforma Android ho permetia
Samsung abandona l'estupidesa de la seva delegació espanyola i deixarà de vetar el català als seus 'smartphones'

Finalment, sembla que la companyia Samsung s'ha adonat que era d'estúpids que uns smartphones  que fins ara disposaven de configuració en llengua catalana deixessin de tenir aquesta llengua en les noves versions, en un cas únic de retrocés i desaprenentatge molt poc smart

Samsung Espanya ha confirmat via Twitter (i en castellà) que les pròximes actualitzacions inclouran les "llengües cooficials". Es veu que "hi estan treballant". Tot això ha estat resultat de l’esforç que hem fet entre tots els usuaris catalanoparlants. S'ha trobat a faltar la veu institucional, per exemple, del Govern de la Generalitat de Catalunya, que, amb el conseller Mascarell, du a terme una política de total indefirència i nul·la sensibilitat en la defensa de la llengua catalana.

Entre els usuaris més actius en defensa de la inclusió de la llengua catalana als anomenats telèfons mòbils intel·ligents, cal destacar la feina que ha fet el bloc EbreAndroid , que ha anunciat que començaran una campanya perquè totes les marques incorporin la nostra llengua als seus nous dispositius, no solament Samsung, sinó també HTC, Motorola, ZTE, Huawei, etc. Ho han de fer ells perquè el ''Govern dels millors no fot ni brot.

9.588 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament