Rubalcaba: “Catalunya no pot tenir un pacte fiscal en la línia del concert econòmic com el País Basc”

Afirma, amb contudència, que el sistema de finançament actual és el millor per a Catalunya
Rubalcaba: “Catalunya no pot tenir un pacte fiscal en la línia del concert econòmic com el País Basc”

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, rebutja el concert econòmic per a Catalunya amb contundència perquè, a diferència del País Basc, no està "reconegut històricament a la Constitució", text normatiu que PP i PSOE acaben de reformar a tota velocitat. "Catalunya no pot tenir un pacte fiscal en la línia del concert econòmic com el País Basc”, ha dit, taxativament el candidat del PSOE.

Pérez Rubalcaba ha fet aquestes manifestacions al programa El matí de Catalunya Ràdio i, malgrat els problemes de finançament i de deute de Catalunya, ha afirmat que el sistema de finançament actual continua essent “el millor que Catalunya ha tingut mai”, sense fer cap referència al desequilibri en les balances fiscals publicades pel mateix govern del qual ell forma part. Per això, Pérez Rubalcaba aposta arribar fins al final amb el finançament actual i d'aquí a dos anys tornar-ne a parlar, de manera que això permetrà engrossir l'espoli fiscal xifrat en uns 22.000 milions d'euros anuals.

5.700 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.