Rodríguez Zapatero no defensa la llengua catalana després de les sentències del Suprem

Afirma que fins al 7 de gener el govern espanyol no valorarà la sentència del castellà a l'escola
Rodríguez Zapatero

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, no ha volgut defensar la llengua catalana, com a llengua vehicular, davant d'una pregunta sobre les tres sentències del Tribunal Suprem que promouen la utilització del castellà a l'escola. Zapatero ha demanat temps perquè -segons ell- el govern encara les està estudiant i valorant. Aquesta actitud, constitueix un canvi en el seu posicionament, ja que a l'estiu va afirmar que la sentència sobre l'Estatut del Tribunal Constitucional avalava el model d'immersió lingüística de Catalunya.

Ha defensat que l'executiu necessita temps per formar-se una opinió sobre la sentència. En aquest sentit, ha recordat les paraules del vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, que la setmana passada es va comprometre a elaborar un estudi i una valoració del text. Per això ha anunciat que el proper dia 7 de gener, a la roda de premsa posterior al consell de ministres, el govern espanyol "tindrà resposta a la matèria" i en farà una valoració "amb totes les conseqüències".

8.244 lectures

Comentaris (1)

Zapatero el gran mentider !
Com vosté pot creure aquest politic tan podrit ???. Aquest home es un mentider profesional i llavors es com una serp i ningu no pot creure el que diu !!!. No es pas un home de esquerra i per tant es ell que va decidir perllongar perquè la gent rebi la seve jubilacio !!!. I es ell que havia dit ja que votaria les lleis i el nou estatut que el poble de Catalunya havia votat en 2006 i en vist que es un mentider i un hipocrita i segurament un dels mes gran mentiders de la terra i de europa amb el Blair, el Sarkosy i aquestes gents del PSOE escanyols son ennemics dels pobles en general i en aquell cas del Poble Catalan igual com el PP escanyols del Rajoy !!!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament