Rodríguez Zapatero no defensa la llengua catalana després de les sentències del Suprem

Afirma que fins al 7 de gener el govern espanyol no valorarà la sentència del castellà a l'escola
Rodríguez Zapatero

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, no ha volgut defensar la llengua catalana, com a llengua vehicular, davant d'una pregunta sobre les tres sentències del Tribunal Suprem que promouen la utilització del castellà a l'escola. Zapatero ha demanat temps perquè -segons ell- el govern encara les està estudiant i valorant. Aquesta actitud, constitueix un canvi en el seu posicionament, ja que a l'estiu va afirmar que la sentència sobre l'Estatut del Tribunal Constitucional avalava el model d'immersió lingüística de Catalunya.

Ha defensat que l'executiu necessita temps per formar-se una opinió sobre la sentència. En aquest sentit, ha recordat les paraules del vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, que la setmana passada es va comprometre a elaborar un estudi i una valoració del text. Per això ha anunciat que el proper dia 7 de gener, a la roda de premsa posterior al consell de ministres, el govern espanyol "tindrà resposta a la matèria" i en farà una valoració "amb totes les conseqüències".

5.707 lectures

Comentaris (1)

Zapatero el gran mentider !
Com vosté pot creure aquest politic tan podrit ???. Aquest home es un mentider profesional i llavors es com una serp i ningu no pot creure el que diu !!!. No es pas un home de esquerra i per tant es ell que va decidir perllongar perquè la gent rebi la seve jubilacio !!!. I es ell que havia dit ja que votaria les lleis i el nou estatut que el poble de Catalunya havia votat en 2006 i en vist que es un mentider i un hipocrita i segurament un dels mes gran mentiders de la terra i de europa amb el Blair, el Sarkosy i aquestes gents del PSOE escanyols son ennemics dels pobles en general i en aquell cas del Poble Catalan igual com el PP escanyols del Rajoy !!!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament