Reagrupament visita tots els municipis de la Conca de Barberà i Baixa Segarra

Reagrupament visita tots els municipis de la Conca de Barberà i Baixa Segarra

Reagrupament té previst visitar tots els municipis de la Conca de Barberà i Baixa Segarra en els propers 2 mesos:  Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, L’Espluga de Francolí, Forès, Llorac, Montblanc, Passanant, Belltall, Les Piles, Pira, Pontils, Roquefort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Savallà del Comtat, Senan, Solivella, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí.

Donarem a conèixer a tothom el següent missatge: la independència ens proporcionarà a tots els qui vivim i treballem a Catalunya una molt bona qualitat de vida.

La bona qualitat de vida passa per tenir un Estat propi, que els nostres impostos es quedin a Catalunya, i que en traguem profit, els catalans, en el dia a dia:  evitarem el tancament de més empreses, els petits autònoms tornarem a obrir les portes dels nostres negocis, hi haurà més diners per fer nous hospitals, per pagar més i millor professionals de la medicina, més mestres i millor educació, més infraestructures pensades per beneficiar el nostre país i la seva gent.

I totes aquestes i altres politiques seran possibles sense demanar res a ningú: tothom ha sap que cada anys se’n van dels nostres propis impostos al voltant de 22.000 milions d’euros, uns diners que paguem i que no tornen ni en inversió ni en millora dels serveis. Totes aquestes politiques les podem fer amb els nostres diners, dels nostres impostos I són molts diners, que se’n van i no tornen.

Catalunya ens pertany i això ho hem de saber. Pertànyer a l’Estat Espanyol significa que nosaltres cedim la capacitat de decidir als espanyols, i així mai deixarem de ser una trista Comunitat Autònoma.  El compromís de Reagrupament és el de declarar la independència del nostre país un cop s'obtingui una majoria absoluta de diputats del Parlament de Catalunya disposats a votar-la unilateralment. És a dir, un cop hi hagi una voluntat majoritària de decidir per nosaltres mateixos. Aquesta situació no ens convé, s’ha de canviar. Però mes important encara és que la podem canviar. Només depèn de nosaltres. El vot és individual. Milions de vots poden capgirar la història del nostre poble per sempre i la nostra economia també.

Els membres de Reagrupament us parlarem també de la necessitat de regeneració política i de la limitació de mandats. Tots sabem que hi ha gent que porta més de vint anys dedicant-se a la política i que molts ens han decebut, alguns ens han enganyat i ens continuen enganyant. Estem  tots molts desenganyats del món de la política, i necessitem nous lideratges. La política la necessitem, és una eina útil per tirar endavant un país, però s’ha de fer amb  responsabilitat i compromís. En la política necessitem, sobretot, honradesa i, ara per ara, no n’hi ha.

La majoria independentista ha de sortir de la veu dels catalans en les eleccions al nostre Parlament. Com més aviat, millor. Però depèn de vosaltres, del poble de Catalunya. Reagrupament vol ser el vostre instrument. Per avançar en aquest camí hi ha Reagrupament. El vot de la il·lusió i el compromís és, ara per ara, el de Reagrupament.

La gent de Reagrupament us convida i us espera en cadascun dels actes del vostre municipi. Us hi esperem. Gràcies.

Presentació de Reagrupament Independentista aquesta setmana:

  • Blancafort,  dilluns dia 27 de setembre,  a les 20h al Local Social, a càrrec de Lluís Estrada (candidat núm. 3 per Tarragona i Lluïsa Sanabra (candidata per la Conca de Barberà).
  • Barberà de la Conca,  dimarts dia 28 de setembre a les 20h a la Sala del vídeo Plaça Hospital, 24 (cafè)  a càrrec de Ferran Pujol, cap de llista de Reagrupament per Tarragona i Pilar Marías, Coordinadora de Reagrupament de la Conca de Barberà i Baixa Segarra.
  • Vimbodí, dijous dia 30 de setembre a la Sala del Cinema a càrrec de Esther Ponsa (candidata per Barcelona) i Pilar Marías (Coordinadora Rcat de la Conca de Barberà i Baixa Segarra)

Us hi esperem!

Gràcies

10.474 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament