Reagrupament vaticina un tsunami al Parlament i omple l’Auditori de Barcelona

Brillant acte central de campanya a l'Auditori de Barcelona
(Barcelona, 21-11-2010)
Carregant RCat TV

Els caps de llista i més de 2.000 persones donen embranzida al projecte independentista de Joan Carretero

“Com un tsunami”, així ha definit avui un periodista bregat l’acte central de campanya de Regrupament Independentista a l’Auditori de Barcelona. Més de 2.000 persones —”sense entrepà ni autobús”, com ha dit l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra—han omplert la sala al so de la música de campanya, les estelades al vent i els caps de llista i tots els candidats dalt de l’escenari. “Venim a predicar la bona nova: serem lliures, tindrem Estat”, ha conclòs Joan Carretero després de dues hores de discursos, vídeos i crits d’”Amb Reagrupament, Catalunya Independent”.

Els primers a parlar, breument, han estat el periodista i assagista Víctor Alexandre, l’historiador Fancesc Xavier Hernàndez i l’escriptor Francesc Orteu, que han començat a animar la gernació. Tot seguit han parlat els caps de llista de les quatre circumscripcions: Ferran Pujol per Tarragona, Jaume Fernàndez per Lleida, Carles Móra i Rut Carandell per Barcelona i, finalment, Joan Carretero. Mentre Pujol s’ha referit a la possibilitat de canviar el vot —”No canvies mai de club de futbol, però pots canviar de vot si als qui has donat confiança t’han enganyat”—, l’historiador Jaume Fernàndez ha fet un discurs farcit de cites històriques i d’esperit guerrer. Carles Móra, que ha rememorat l’esperit d’Arenys, “del poble que es fa escoltar”, ha afirmat que avui es posava “la primera pedra de la Catalunya lliure que els nostres avis no han pogut veure”.

La candidata per Barcelona, Rut Carandell, ha parlat de la il·lusió i de les emocions que veu en la gent des que Reagrupament va sortir a la palestra. “No feu cabal del que us diguin, nosaltres som la gent normal, la gent que vol un país normal”.

Carretero, que ha fet pujar a l’escenari, a manera d’exemple i mostra, alguns reagrupats que han treballat i treballen de valent en aquesta campanya —pagada per tots els associats i sense crèdits bancaris (el que ha permès arribar a dos milions i mig de llars catalanes—, s’ha referit a l’objectiu principal d’aquestes eleccions, augurant que “si ara en sortim 6, les pròximes eleccions en serem 69″. “És hora de triar, ho podem fer si volem: o Espanya o Catalunya, o viure de genolls o la llibertat”.

Entre els mitjans de comunicació presents —l’acte ha estat retransmès en directe i seguit per més de 15.000 persones—, a més de periòdics electrònics com Nació Digital, s’ha vist les càmeres de TVE i periodistes d’El Mundo i RAC1, però no de la televisió pública catalana. El silenci mediàtic en casa pròpia continua a l’espera de la resolució de la Junta Electoral Central al recurs presentat per Reagrupament Independentista.

L’acte final de campanya serà aquest pròxim dijous, 25 de novembre a les 21:00 h a l’auditori de Girona . Aquest dilluns al matí Joan Carretero i Rut Carandell seran a l’Ateneu, a l’esmorzar organitzat per a periodistes pel Grup Nació Digital i El Singular Digital (09:30 h), més endavant a la Facultat de Comunicació Blanquerna, i a la tarda al Vallès, on també seran en un acte a la Universitat Autònoma.

Més informació:

23.375 lectures

Comentaris (32)

JO TAMBÉ VOTARE REAGRUPAMENT, VISCA CATALUNYA..... I TAMBÉ LLIURE.
PER FI!!!!
Per fi algú que parla CLAR I CATALA!!!!!!!!!!!!! conteu amb el meu vot
INDEPENDÈNCIA
HEM DE GUANYA !JA ¡¡¡

IN DE INDEPENDÈNCIA ! YAYA YA YAYAYA¡¡¡¡¡
Trencar la censura
Les enquestes de l'establishment politico-mediàtic només cerquen desanimar al centenars de milers de votants independentistes (com a mínim tots aquells que han votat a les consultes), per a que ho donin per perdut i es quedin a casa, com voldrien PP i PSC, o com a mal menor votin altres opcions, ERC o CiU.

Però com fer veure això a la gent si no es disposa dels mitjans, davant la censura informativa?
Cartells de REAGRUPAMENT al carrer Pelai de Barcelona
Cartells de REAGRUPAMENT al carrer Pelai de Barcelona

http://annanoticies.com/wp-content/pelai.jpg

Papereta de REAGRUPAMENT per la circumscripció electoral de Barcelona encapçalada per Rut Carandell per al proper diumenge 28 de novembre. Joan Carretero encapçala la circumscripció de Girona

http://annanoticies.com/2010/11/22/28282/
-70.000 vots es el que cal a Barcelona per treure representació.
Això es tan sols es el 7% dels que ens varem manifestar el 10 de juliol.
Esta xupat!
Cal publicar en portada la imatge de les paperetes de les quatre circumscripcions electorals
Cal publicar en portada la imatge de les paperetes de les quatre circumscripcions electorals perquè els puguem agafar i reenviar a tots els nostres coneguts.
Tingueu en compta que:
-És la primera vegada que Reagrupament es presenta i la gent no estarà familiaritzada amb el logo.
-Per una persona dubtosa hem de facilitar-li la troballa entre la munió de paperetes, si no la troba a la primera pot, en el darrer moment, canviar el vot.
- Qualsevol despistat que busque Carretero a Barcelona no el trobarà, cal famirialitzar a Carretero amb Girona i Rut a Barcelona
Magic !
El acte estava molt emocionant i va ser magic i molt maco i estava plorant per un moment i tenia la pell de gallines. Endavant Reagrupament cap a la historia i fins a la victoria.
Visca Catalunya Independent i Lliure.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament