Reagrupament ret homenatge a Heribert Barrera a Reus

Una nodrida representació de l'entitat acompanya la família i els amics al panteó del cementiri de la capital del Baix Camp
Ofrena floral que Reagrupament Reus va oferir a la tomba d'Heribert Barrera

Aquest passat dilluns, després dels actes de comiat que van tenir lloc al Parlament de Catalunya, una nodrida representació de Reagrupament Independentista va acompanyar familiars i amics en la recepció, al cementiri de Reus, del fèretre amb les restes mortals del president Heribert Barrera, que van ser dipositades al panteó de la seva vídua, Cori Pellicer, com n'informa Reus TV .

El fèretre va estar cobert en tot moment per la bandera estelada, des que va sortir de la seu parlamentària (d'on havia estat retirada per motius polítics) fins que va arribar al cementiri de la capital del Baix Camp. Durant la cerimònia es va cridar diverses vegades "Independència" en honor al patriota ara traspassat, es va cantar l'Himne Nacional de Catalunya i es va dipositar un marc floral d'homenatge de Reagrupament al panteó.

Així mateix, els membres de Reagrupament Reus portaven pancartes, una de les quals deia "Heribert Barrera. Pàtria i dignitat" en al·lusió al suport que va expressar el president Barrera (vegeu l'article Oportunitat i viabilitat de la proposta de Joan Carretero ) a les idees de l'article que va publicar el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, al diari AVUI el 18 d'abril de 2009 (vegeu Patriotisme i dignitat ), article que va comportar un expedient disciplinari a Carretero per part de la direcció d'ERC.

b526
k189
10.227 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament