Reagrupament reitera la voluntat de bastir una gran coalició liderada pel president Mas

Davant les pròximes eleccions plebiscitàries del 25 de novembre
Imatge de la reunió de la Junta Directiva de Reagrupament (29-09-2012)
(Barcelona, 29 de setembre de 2012)

Des de la transversalitat està al costat totes les forces polítiques que defensin el procés iniciat cap a l'Estat propi  

Considera que aquestes eleccions el president  Mas n'ha de sortir reforçat

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament, reunida durant tot aquest matí a la seu nacional de Barcelona, ha reiterat, tal com ja va fer públic el passat Onze de Setembre, la voluntat de bastir una gran coalició liderada pel president Mas en el procés iniciat cap a l'Estat propi. Des de la transversalitat, Reagrupament està al costat totes les forces polítiques que defensin aquest procés.

En aquest sentit, treballarà sense descans per forjar aquesta gran coalició. Reagrupament considera que el president Mas, per portar endavant aquest procés, ha de sortir reforçat en les pròximes eleccions del 25 de novembre.

L'associació independentista també ha enllestit els detalls de la 5a Assemblea Nacional, que tindrà lloc al Sucre de Vic el 21 d'octubre.

8.166 lectures

Comentaris (6)

Sabeu lo que feu?
No em refío de CiU. Son masses anys de diluïr el sentiment independentista col.laborant al encaix de Catalunya a Espanya, com per ara de cop i volta i davant de la pressió social per iniciativa de l'ANC apuntar-se al carro. No m'ho acabo de creure.

Per això, tinc molts dubtes i em sorprèn que RCat doni suport a aquella coalició que més aviat actua en contra de la ciutadania catalana i a favor del gran capital, contrari als interessos del poble, com el l'afer dels "peatges"

Pregaria a RCat que dissipi clarament els dubtes que afecten als associats; ens hi va el futur.
coalició independentista
Penso que sería molt millor que els partits independentistes,ERC, SI, RCat i CUP, deixessin de banda els interessos partidistes i es fixessin l'únic objectiu necessari per el pais, unint-se en coalició per ser, com a mínim, la segona força al Parlament i empenya a CDC a anar cap a una independència de Espanya total i així assolir l'Estat Propi. Mas continúa parlant poc clar i Convergència sempre s'arramba cap els pactes amb España poc frúctifers per a Catalunya. Una vegada independents ja decidirem com ens relacionem amb el pais veï.
Coalició realista
Sóc soci de Reagrupament. M'agradaria que algú de la Junta directiva nacional em digués de forma concreta si treballem per l'única coalició independentista que veig possible ERC, SI, Rcat, que podria ser segona força al Parlament i crec que és la que volem la majoria de militants o anirem amb CiU i CD.

Gràcies
Ja teni ho en comta el control de Caixabank per part de l'estat espanyol.?
Si,si,Cal tenir en comte,els diners de Caixabank,per un possible pas cap a l'independencia .Sense diners no ho veig massa clar.
Tornar al cdc renovat amb artur mas .
Puc dir que quan erem o era de les jnc hi havien dos bandols unió i convergència que postulaven idees contraries i totes dues emancipadores de butaques d´incompetents i afins al pp.
Si cdc fa un pas endavant de la transversalitat de la societat catalana en el procés d´autodeterminació sense tenir en compte els origens, els cognoms, la casta nobiliaria ni els gentilicis, ni la toponimia de les arrels camperoles haurem fet un pas endavant en la resolució del conflicte que estar per venir.
No m'agradaria trobar-me en terra de ningú a dins de la empresa ficat en una picabaralla de bandols, quan sabem que hi han molts catalans il.lustres en el pp.
Bon dia ja seguiré un altre dia .
Com amb els convidats........
Tenim d'oblidar la disciplina dels partits i recolzar el President Mas (com el President de Catalunya que ens porti cap a la INDEPENDÈNCIA) i oblidar-nos de les llistes i de les sigles, fins a assolir la nostra SOBIRANIA.

No podem permetre de nou que "els arbres no ens deixin veure el bosc".

I CiU te d'entendre que cal generositat per fer que els partits que busquin la unió, estiguin prou còmodes. Tal com es fa amb els "convidats".......

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament