Reagrupament presenta l'agenda de l’Onze de Setembre

Amb actes a Barcelona i un a Sant Boi de Llobregat
Reagrupament presenta l'agenda de l’Onze de Setembre

Reagrupament Independentista ha fet pública avui la seva agenda per l’Onze de Setembre. Tots els actes seran a Barcelona, menys un que tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat. Com ja és tradició, els 'reagrupats' que ho desitgin poden assistir al dinar i acte polític del partit al qual assistiran el president de Reagrupament, Joan Carretero i el candidat a l’alcaldia de Barcelona, Ignasi Planas.  Per assistir al dinar és necessari fer inscripció prèvia .  A més a més, Reagrupament té un tram reservat, el 62, a la V, per aquells que vulguin participar-hi amb el partit (cal també inscripció prèvia ).

El matí de l’Onze de Setembre, a les 10h, hi haurà una ofrena floral al monument de Rafael Casanova i a les 13h es farà l’homenatge al General Moragues a càrrec de la vicepresidenta del partit, Rut Carandell, i el conseller del districte de Sant Martí, Francisco García. La vetlla, la nit del 10 de setembre, Rut Carandell i el coordinador de Barcelona, Marc Viñolas, faran un acte polític al Fossar de les Moreres a Barcelona.

A Sant Boi, l’Onze de Setembre a les 8h, hi haurà una ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova a l’Esglèsia de Sant Baldiri. L'acte comptarà amb la presència de Joan Carretero i el parlament de Vicenç Julià. 

Podeu veure tots els detalls dels esdeveniments aquí.

8.038 lectures

Comentaris (1)

dinar
Acabo de llegir el menú de la diada.

Sorpresa del tot.

No hi haurà vi, o cava????

No m'ho puc creure.

Als catalans ens agrada brindar, o no?

Va, animeu-vos, organitzadors i fem un pas endavant. #volemviperdinarl'11s. ;)

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament