Reagrupament organitza una doble exposició sobre Francesc Boix, el fotògraf de Mathausen

• S’emmarca en la commemoració de l’any Boix 1920-2020 • Les exposicions seran a la Seu de Reagrupament i a la llibreria Claret fins el 20 de març
Reagrupament organitza una doble exposició sobre Francesc Boix, el fotògraf de Mathausen

En motiu del centenari del naixement del fotògraf català, Francesc Boix, conegut pel fotògraf de Mathausen, des de Reagrupament s’organitzen dues exposicions de fotografies que comptaran també amb xerrades i projeccions audiovisuals. L’exposició porta per títol “Més enllà de Mathausen. Francesc Boix fotògraf”.

La primera de les mostres, “De la Guerra Civil a Mathausen” es podrà veure des d’aquest dimecres 26 de febrer fins el proper 20 de març. L’acte d’inauguració serà demà a les 18h.30 i anirà a càrrec de Ramon Barnadas i Ricard Marco, President i membre de Fotoconnexió, associació que ha digitalitzat totes les fotografies de Boix. L’exposició es podrà veure de dilluns a divendres, de 10h. a 20h.

La segona part de l’exposició, “De l’alliberament de Mathausen a fotògraf a l’exili”, s’inaugurarà el dijous 27 de febrer, a les 19h. a la Seu Nacional de Reagrupament i comptarà amb una xerrada a càrrec de Rosa Toran, Doctora en Història i membre de l’Amical de Mathausen i August Andreu, amic personal de Francesc Boix. També es projectarà el documental “Francisco Boix, un fotógrafo en el infierno”, de Llorenç Soler. Els horaris seran del 27 de febrer al 20 de març, de dilluns a divendres, de 18h. a 21h.

Boix Reagrupament

L’exposició ha estat organitzada per Reagrupament i ha comptat amb la col·laboració de la Llibreria Claret, el Museu d’Història de Catalunya, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Amical de Mathausen.

Llibreria Claret: c/ Roger de Llúria, 5

Seu de Reagrupament: c/ Roger de Llúria, 5, 2-2

3.292 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament