Reagrupament informarà als viatgers del Prat del boicot del govern espanyol a l’aeroport

•Aquest dissabte al matí es repartiran fulletons amb 4 idiomes •Fem una crida a tothom qui vulgui a participar-hi
Reagrupament informarà als viatgers del Prat del boicot del govern espanyol a l’aeroport

Les llargues cues en els controls de passaports que hi ha aquests dies a l’Aeroport del Prat estan provocant una situació de caos i d’alt risc per a la seguretat nacional. Milers de persones en un recinte tancat i que és un dels principals objectius dels terroristes, és una situació d’alt risc que està provocada per la inoperància premeditada i irresponsable del govern espanyol.

Es tracta clarament d’un boicot aprofitant les competències que tenen de la instal·lació per tal de provocar tensió i continuar amb la guerra bruta contra el procés independentista.

Des de Reagrupament informarem als viatgers de la situació explicant-los que el govern espanyol boicoteja l’aeroport del Prat i n’impedeix el ple desplegament i que només amb la independència es podrà garantir un servei de qualitat i de primer nivell.

Durant el matí d’aquest dissabte, 27 de maig, es repartiran fulletons i fem una crida a tothom qui vulgui a participar-hi. El punt de trobada serà a les 11h. del matí a la sortida del metro del vestíbul de la Terminal 1.

2.004 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament