Reagrupament Independentista a la Montblanc. Col·loquis a la fresca

Reagrupament Independentista a la Montblanc. Col·loquis a la fresca
(Montblanc, 19 d'agost de 2010)

El passat dijous, 19 d’agost, Reagrupament Independentista a la Conca de Barberà, va continuar celebrant els actes previstos per a donar a conèixer el projecte independentista, de regeneració democràtica i treball de la candidatura que té previst presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

En aquesta ocasió es va organitzar un “Col·loqui a la fresca” en el qual van participar més de 30 persones. El col·loqui va estar moderat, per Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona i Jordi Gomis, coordinador de l’Alt Camp.

L’acte va tenir lloc a la plaça Major de Montblanc, on els vianants a més d’escoltar el col·loqui van poder adquirir els productes de Reagrupament Independentista a la nostra paradeta.

Vam respondre a les inquietuds dels ciutadans en temes tant concrets com el full de ruta per assolir l’independència de Catalunya, la necessitat o no de pactes amb altres formacions polítiques i la fiscalitat de Catalunya.

Fruit d’aquest acte, Reagrupament Independentista a la Conca de Barberà va acollir a 4 nous reagrupats que van voler associar-se amb la intenció de col·laborar en el projecte reagrupat i ajudar a donar-lo a conèixer.

coloquis MONTBLANC taula coloqui a la pl major_resize
taula coloqui pl major_resize
paradeta estelada reagrupament nens_resize

 

material paradeta_resize
8.094 lectures

Comentaris (0)

Post comment

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament