Reagrupament felicita l’ANC i recrimina la despesa innecessària dels ajuntaments del voltreganès

Exitós acte “Som divertits però no espanyols” aquest diumenge al Voltreganès
Reagrupament felicita l’ANC i recrimina la despesa innecessària dels ajuntaments del voltreganès

Reagrupament Voltreganès felicita l’ANC per l’acte “Som divertits però no espanyols” d’aquest diumenge al Voltreganès i també donem les gràcies als nostres associats i simpatitzants del Voltreganès, que van venir a donar suport a l’acte tal com vam demanar públicament. Esperem que els ajuntaments i els alcaldes en prenguin nota i desisteixin de seguir participant en el programa de TVE1, El pueblo más divertido de España , o com a mínim, facin una consultar popular per demanar-ne l'opinió de la població.

A més, Reagrupament emplaça els ajuntaments que facin públiques les despeses que comporta pels municipis aquesta participació que ja ha començat, tant en personal com en altres partides. 

Així mateix, volem manifestar i denunciar que és imperdonable que en el context de greu crisi econòmica, amb molta gent a l’atur, la mateixa tarda, a pocs metres de l’acte del matí, que va ser fantàstic, es visqués un acte esperpèntic a càrrec de l’ajuntament, amb la inauguració a bombo i plateret de dues pistes de pàdel que han costat 183.920€.

Finalment, fem públic el nostre suport i col·laboració total amb l’ANC i Òmnium Voltreganès, que del 8 al 15 de febrer volen que el territori sigui el que compti amb més estelades penjades públicament per habitant i que certificarà l’Official World Record.

6.065 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament