Reagrupament felicita l’ANC i recrimina la despesa innecessària dels ajuntaments del voltreganès

Exitós acte “Som divertits però no espanyols” aquest diumenge al Voltreganès
Reagrupament felicita l’ANC i recrimina la despesa innecessària dels ajuntaments del voltreganès

Reagrupament Voltreganès felicita l’ANC per l’acte “Som divertits però no espanyols” d’aquest diumenge al Voltreganès i també donem les gràcies als nostres associats i simpatitzants del Voltreganès, que van venir a donar suport a l’acte tal com vam demanar públicament. Esperem que els ajuntaments i els alcaldes en prenguin nota i desisteixin de seguir participant en el programa de TVE1, El pueblo más divertido de España , o com a mínim, facin una consultar popular per demanar-ne l'opinió de la població.

A més, Reagrupament emplaça els ajuntaments que facin públiques les despeses que comporta pels municipis aquesta participació que ja ha començat, tant en personal com en altres partides. 

Així mateix, volem manifestar i denunciar que és imperdonable que en el context de greu crisi econòmica, amb molta gent a l’atur, la mateixa tarda, a pocs metres de l’acte del matí, que va ser fantàstic, es visqués un acte esperpèntic a càrrec de l’ajuntament, amb la inauguració a bombo i plateret de dues pistes de pàdel que han costat 183.920€.

Finalment, fem públic el nostre suport i col·laboració total amb l’ANC i Òmnium Voltreganès, que del 8 al 15 de febrer volen que el territori sigui el que compti amb més estelades penjades públicament per habitant i que certificarà l’Official World Record.

3.161 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament