Reagrupament fa el cim

En Raimon i la Sandra al cim del Canigó amb el domàs de Reagrupament
(Canigó, 11-09-2010)

Un any més, i ja en fa més de deu, una colla de catalans del sud celebren la Diada nacional pujant de matinada al Canigó per veure la sortida del sol del dia 11 des del cim. Allà es retrobem amb els amics de l'associació nordcatalana "Foment 11 de setembre" per cantar plegats els Segadors a trenc d'alba, en un acte de germanor entre els catalans del nord i del sud de la frontera. Aquest any van decidir que Reagrupament els acompanyés en aquesta manera tan íntima i personal de celebrar la Diada. 

Iniciat amb les marxes i processons del dia 10, el nucli d'activitats commemoratives de l'11 i l'aplec per la independència del 12 a Arenys de Munt, aquest cap de setmana ha servit per mostrar, amb orgull, catalanitat i patriotisme. No cal recordar el caràcter emblemàtic del Canigó, punt d'encesa de la flama de Sant Joan que recorre tots els Països Catalans, que dóna nom a un extens i bellíssim poema de Jacint Verdaguer...

Així mateix, l'intens cap de setmana ha permès comprovar la vitalitat, la capacitat de mobilització i l'elevat grau de compromís nacional dels membres de Reagrupament Independentista, que es configura com un moviment singular integrat per gent normal, per gent honrada, que treballen per un país lliure a curt termini, que no volen viure de la política ni dedicar-se més del que calgui per a aconseguir aquest objectiu. Per això en Raimon i la Sandra, associats a Reagrupament, van pujar un domàs de Reagrupament per desplegar-lo al cim i deixar-lo en el punt més alt, de manera que tots aquells que pugen durant la diada vegin que Reagrupament hi és i els espera.

Espectacular sortida del sol des del Canigó l'11 de setembre
El domàs de Reagrupament sobre la creu del cim del Canigó
Els expedicionaris contemplant la sortida del sol des del canigó
Reagrupat contemplant el paisatge
9.550 lectures

Comentaris (2)

Fantestic
Ancara que sigui tart
aquí va la meva felicitacions a tots els que van tindre la sort de poder gaudi de aquestes imatges tan esplendides
Felicitats !
Felicitats!
Quines imatges més precioses !

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament