Reagrupament engega una campanya que compara l'excel·lència del Barça amb la precarietat del país

Una carpa a la Plaça Catalunya explica la necessitat de la llibertat del nostre país
Reagrupament engega una campanya que compara l'excel·lència del Barça amb la precarietat del país

Encara que el dia es presentava rúfol, aquest dissabte, 16 de febrer, al matí Reagrupament ha muntat una carpa a la plaça Catalunya de Barcelona, davant del FNAC. Hem estat uns quants reagrupats repartint des de quarts de deu del matí fins a les dues del migdia més de mil fulletons, en català, anglès i espanyol, i dos-cents globus, que com sempre han entusiasmat a tota la mainada.

La gent que passava s’ha interesat pel fulletó, molt ben fet i dissenyat, on es compara la situació excel·lent del Barça amb la precarietat que estem patint a Catalunya. Després de veure l’èxit que hem tingut avui, repetirem cada dissabte aquesta acció i convidem a tots els associats que hi vulguin participar a apuntar-s'hi per mitjà del correu electrònic august.andreu@reagrupament.cat .

La setmana vinent ja tindrem els fulletons en francès, que molta gent d’aquesta nacionalitat ens ha reclamat. Ara estem en un moment polític on creiem que s’ha de seguir insistint en la necessitat de la llibertat del nostre país, i també, en la necessitat d’internacionalitzar aquest fet, ja que Catalunya necessitarà l’ajuda de països amics per aconseguir el nostre objectiu, l’assoliment de l’Estat propi.

A part d'això, Reagrupament segueix estant viu, i molt viu, i aquests “petits sacrificis” que fem els voluntaris tenen la seva recompensa quan veus la bona rebuda que reps de part de la gent. Voldria agrair la feina dels voluntaris d’avui, la Roser, en Joan Coll, l’Enric Solé, en Josep Lluís González i en David Pérez, coordinador de Les Corts. Us convido a tots els associats a participar, en la mesura que us sigui possible, en aquesta acció. Moltes gràcies.

6.215 lectures

Comentaris (2)

Fantàstic!
Molt bona feina nois!
El dia potser no va acompanyar massa, aquest dissabte més i millor.
quins maquines
quins maquines¡ molt be endavant les atxes.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament