Reagrupament desplega activitat a tota màquina per tot el país

Aquest divendres hi ha programats 10 actes a diferents punts del territori
Una imatge de la inauguració de la seu de Vic, el passat 30 d'agost

Després de la diada i, amb l'impuls de la força que va recollir-hi, Reagrupament Independentista està desplegant una intensa activitat per tal de difondre els seus objectius amb la vista posada a les eleccions del 28-N. Així, per exemple, aquest divendres, 17 de setembre, hi ha 10 actes programats, amb molts dels membres de la candidatura de Reagrupament, a les poblacions següents: Montagut, Sarrià, L'Ametlla de Mar, St. Quirze del Vallès, Figaró-Montmany, Montblanc, Sant Vicenç de Castellet, Olot, Seva i Tàrrega.

Joan Carretero, cap de llista per Girona, serà a Olot; Rut Carandell, cap de lllista per Barcelona, a Sant Quirze del Vallès; Jaume Fernàndez, cap de llista per Lleida, a Tàrrega; Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona, a Montblanc. I no tan sols els 4 caps de llista escampen pel territori el projecte de Reagrupament, sinó que també ho fan altres integrants de la candidatura o directius nacionals o territorials de Reagrupament, com Narcís Ribes, Gemma Pifarré, Jordi Gomis, Pere Obiols, Ignasi Planas, Àngel Font, Marc Viñolas, Sandra Lomas, Roger Granados, Verònica Bretau, Carles Costa o Imma Bellafont; i encara cal destacar l'activa participació de l'alcalde d'Arenys de Munt i número 2 per Barcelona, Carles Móra; la candidata número 3 per Barcelona, Montserrat Tudela; o Enric Canela, procedent de Suma Independència, amb qui Reagrupament ha arribat recentment a un acord.

Hem posat com a exemple el divendres 17, però, lògicament l'activitat continuarà amb aquesta o més inetnsitat les properes setmanes. El dissabte, 18, a Terrassa hi haurà la inauguració d'un nou local de Reagrupament, acte que comptarà amb la presència del president de Reagrupament, Joan Carretero. Amb aquest nou local, un cop superada la xifra de 15, aviat s'arribarà a comptar amb 20 seus per a dur a a terme l'activitat electoral que cal dur a terme aquests 3 mesos.

10.044 lectures

Comentaris (1)

Històric
A hores d'ara els reagrupats no sabem si tindrem la possibilitat de fer la declaració unilateral de la independència al Parlament de Catalunya.
Segurament sí.
Però el que és evident és que Rcat passarà als llibres d'història com qui ha iniciat el final del cicle històric estatutari, que evidentment està exhaurit.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament