Reagrupament demana la dimissió immediata del secretari General de Junts, Jordi Sanchez

Reagrupament demana la dimissió immediata del secretari General de Junts, Jordi Sanchez

Després de les declaracions mitjançant articles al Diari Ara tant d’Oriol Junqueras com de Jordi Sanchez, Reagrupament es reafirma en que l’únic camí viable per assolir la Independència és per una Declaració Unilateral. Sempre som i serem els de la DUI.

Com a membres de Junts per Catalunya, des de Reagrupament demanem doncs la dimissió immediata del Secretari General, Jordi Sanchez, ja que creiem que una persona que cregui que l’1 d’octubre no tenia sentit no ha de dirigir aquest partit que a hores d’ara és l’únic on l’essència de Reagrupament es veu reflectida.

Amb Espanya no hi ha cap negociació possible, a no ser que sigui la posterior a la DUI per repartir els actius. Històricament s’ha demostrat que Espanya MAI negociarà, a no ser que no tingui cap altre remei. Només amb la força de la DUI proclamada es pot seure a negociar amb España el traspàs del actius i la relació posterior.

L’1 d’octubre del 2017 va ser l’acte de patriotisme i sobirania més gran exercit per el poble de Catalunya, des de la proclamació de la República feta per el President Macià. No cal fer cap altre referèndum. Aquest ja es va celebrar i es va guanyar per majoria. Més de dos milions de catalans van participar-hi voluntàriament, jugant-se la pell per defensar la democràcia i la llibertat.

Cal recordar que la Declaració Unilateral d’Independència ja es va proclamar. Per això demanem que s’aixequi la suspensió i es faci efectiva publicant-la al Diari Oficial de la Generalitat. Només amb la Independència serem totalment lliures tant els catalans com els presos i exiliats.

3.862 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament