Reagrupament demana el suport total al President Puigdemont i al Consell per la República

Demanem també al President Puigdemont que encapçali la llista en les properes eleccions al Parlament
Reagrupament demana el suport total al President Puigdemont i al Consell per la República

Reagrupament Independentista,  davant l'actual conjuntura política, s'adreça a l'opinió pública i al conjunt de la ciutadania per a manifestar els següents extrems.

Reiterem, com ja ho hem fet en anteriors ocasions, el nostre suport total al President Carles Puigdemont i al Consell per la República. Al President Puigdemont, li demanem que encapçali la llista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, amb una llista formada per aquelles persones que ell consideri adients i representants del moviment independentista transversal, sense sotmetre's a cap quota ni a cap dictat de cap força política.

Recordem que es compten per victòries les vegades que el President Puigdemont ha encapçalat les llistes electorals. Concretament, les de desembre del 2017, al Parlament de Catalunya, i les de maig del 2019, al Parlament Europeu. També que l'estratègia internacional impulsada per ell ha estat, de lluny, la més exitosa i la que ha provocat una derrota total de la diplomàcia espanyola.

En aquest sentit, demanem que tots els partits, associacions i organitzacions independentistes es posin al servei del President Puigdemont i al Consell per la República, i renunciïn a imposar-los condicions de cara a les properes eleccions.

La victòria incontestable en les properes eleccions al Parlament és un objectiu estratègic i hem d'aconseguir-la sense dubtes. Tothom amb el President Puigdemont i el Consell per la República i amb l'equip que considerin el més adient per la victòria definitiva.

4.333 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament