Reagrupament convoca el I premi Memorial Jordi Gomis d’articles sobre la independència de Catalunya

La iniciativa vol recordar Jordi Gomis i Ollé
Jordi Gomis
(Barcelona, 25 de juliol de 2012)

Reagrupament Independentista convoca el I Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència de Catalunya d’acord amb les bases que figuren a continuació. Jordi Gomis i Ollé (Reus, 1971 – Aneto, 2012), economista, fou membre de la Junta Directiva de Reagrupament Independentista i s'havia distingit per escriure excel·lents articles en defensa de la independència de Catalunya i la regeneració democràtica.

  • Poden concórrer al Premi Memorial Jordi Gomis els articles signats amb nom o pseudònim publicats, entre el dia 1 de gener de 2012 i l’11 de setembre 2012, a la premsa diària, periòdica o especialitzada de qualsevol lloc del món, en suport paper o en suport digital (també els escrits en pàgines web o blocs), que tractin sobre la independència de Catalunya en qualsevol dels seus aspectes. 
  • Les persones, col·lectius, organitzacions i/o institucions que optin al premi hauran d’adreçar una còpia del treball per correu electrònic a premsa@reagrupament.org , on constin clarament les dades del mitjà on s’hagi publicat l’article i la data de publicació. Rebran confirmació de la recepció de la candidatura. 
  • S’hi haurà d’incloure, a més, el nom, adreça i telèfon de l’autor o autors i, en el cas d’organitzacions o institucions, la persona de contacte. Les candidatures podran ser presentades pels propis autors, per terceres persones i /o pel jurat, que podrà aportar els articles que cregui necessaris. 
  • El termini de lliurament de candidatures al I Premi Memorial Jordi Gomis finalitza el dia 11 de setembre de 2012. 
  • Els treballs que es presentin hauran de ser originals i escrits en català. Els articles presentats seran valorats per un jurat, nomenat per la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, el qual resoldrà l’atorgament del premi, que podrà ser concedit ex aequo o declarat desert. La composició del jurat es donarà a conèixer el dia que es faci públic el premi. 
  • La decisió del jurat serà inapel·lable. 
  • El veredicte es farà públic en el transcurs de la V Assemblea de Reagrupament Independentista que se celebrarà el 21 d’octubre de 2012 a Vic, on també es farà l’acte de lliurament del guardó. 
  • El I Premi Memorial Jordi Gomis, té una dotació de 300 euros i un diploma acreditatiu. 
  • Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases serà resolta per la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista. 
  • La presentació de candidatures comporta l’acceptació d’aquestes bases. 
7.231 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament