Reagrupament comença la campanya adreçada a la ciutadania: "CULPABLES DE DEMOCRÀCIA, AUTOINCULPA'T PER SEDICIÓ"

"El President ha convocat el poble català a fer un acte d'exercici democràtic i pacífic tant senzill i tan clar com cridar-lo a votar per decidir si volem un estat independent per Catalunya"
Reagrupament comença la campanya adreçada a la ciutadania: "CULPABLES DE DEMOCRÀCIA, AUTOINCULPA'T PER SEDICIÓ"

Reagrupament fa una crida pública als ciutadans, organitzacions de la societat civil i als partits polítics, per tal que també considerin la possibilitat d'autoinculpar-se al costat del President de la Generalitat.

Ens trobem en un moment polític crucial pel futur de Catalunya. Tal com va indicar el President de la Generalitat de Catalunya, en moments excepcionals calen decisions excepcionals.

El President ha convocat el poble català a fer un acte d'exercici democràtic i pacífic tant senzill i tan clar com cridar-lo a votar per decidir si volem un estat independent per Catalunya.

Aquest exercici de democràcia està significant atacs furibunds contra el President electe del nostre país i davant d'aquests fets lamentables com els de pretendre acusar-lo mitjançant querella penal de delictes de sedició i rebel·lió, Reagrupament es posa al costat seu manifestant que:"Ens autoinculpem dels fets atribuïts al President de la Generalitat de Catalunya i demanem que, si segueix causa criminal contra ell, se'ns imputin els mateixos delictes de rebel·lió i sedició que a ell se li imputen i siguem jutjats amb ell".

Tothom qui vulgui inculpar-se ha de signar l'escrit d'autoinculpació  i presentar-lo personalment en la Sala Penal del Tribunal de Justícia de Catalunya ( Passeig de Lluís Companys 11-46 de Barcelona)

També es pot signar l'escrit a les seus de Reagrupament.

Barcelona - C/Roger de Llúria, 5 2o 2a
De dilluns a divendres de 18:00 a 21:00

Girona - C/ del Carme, 13
Dimarts de 18:00 a 20:00
Divendres de 11:30 a 14:00

Reagrupament anunciarà i entrarà periòdicament al TSJC, les autoinculpacions recollides

7.521 lectures

Comentaris (3)

Doncs a mi em sembla correcta. Al que no farem és quedar-nos calladets i que el TC i el Imperio Español ens vagi tocant al vora viu. El President de Catalunya no es toca ,perquè primer de tot no ha fet res que no estigui dins de la llei ,i segon, ha fet al que voliem una gran majoria de catalans i catalanes,posar les urnes al carrer i votar. No ens deixarem trepitjar mai més!! Ni un pas enrerar!! Visca Catalunya lliure ,sobirana i republicana!!!
Ridiculs
Aquesta campanya és ridiculai perjudicial. Esteu donant protagonisme a Manos Limpias, com si no en tingue´s prou en els mitjans de comunicació
Ei, quan cliques sobre "l'escrit d'autoinculpació " surt una finestra que diu: "El mòdul no s'ha trobat"!!!

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament