Reagrupament celebra la seva XIII Assemblea Nacional

L'acte ha comptat també amb la presència del jurista Jaume Alonso-Cuevillas
Reagrupament celebra la seva XIII Assemblea Nacional

Reagrupament Independentista ha celebrat aquest cap de setmana la seva XIII Assemblea Nacional. L'acte ha començat amb un minut de silenci per recordar a tres persones que ens han deixat aquests últims mesos i que formaven part de l'associació: el membre de la Junta Directiva Nacional, Ramon Payàs, el reagrupat i corrector del butlletí de la Veu, Joan Prats i un col·laborador incansable de l'associació als seus inicis, Manuel Pasqual. 

L'assemblea ha continuat amb l'ordre del dia previst, que incloïa tres punts posats a votació i que són l'informe del President, la ponència política i l'informe de gestió econòmica. Els tres han estat aprovats per unanimitat pels associats.

Un altre punt de l'ordre del dia ha estat l'elecció de dos nous membres de la Junta Directiva Nacional per substituir al difunt Ramon Payàs i a un altre membre que ha dimitit per motius personals. Les dues persones que s'incorporen i que també han estat escollides per unanimitat són Marta Conejos i Vicenç Capdevila, que han mostrat les seves ganes de treballar i la il·lusió pel projecte que ara enceten. 

En l'assemblea també s'ha parlat de l'actualitat política i de les relacions amb tot el moviment republicà, on com sempre hem mantingut des de Reagrupament, s'ha mostrat el suport incondicional cap als Presidents Puigdemont i Torra, al Consell per la República i a l'Assemblea de Càrrecs Electes, dos organismes claus per assolir la República Catalana.

assemblea 1

La XIII Assemblea s'ha tancat amb la visita del jurista Jaume Alonso-Cuevillas, que representa al President Puigdemont, a Toni Comin i a Clara Ponsatí en la seva croada amb la "justícia" espanyola i que a més és diputat al Congrés espanyol per Junts per Catalunya.

Alonso-Cuevillas ha ofert una xerrada distesa en la que tots els assistents li han pogut formular dubtes i preguntes sobre el procés català, la situació dels presos i exiliats, les fallides euroordres de Llarena o la seva visió sobre el futur de la República Catalana.   

3.627 lectures

Comentaris (4)

Assemblea
Hola Adolf, ha estat anunciada per correu electrònic, web i xarxes. Mira que no et vagi a parar al correu brossa
assemblea
No hi rebut cap correu de l'assemblea i en rebo cada dia varis, d'altra banda, ha estat anunciada a la web l'assemblea ? jo no la bec
El meu correu es adolf.folque@hotmail.com
Assemblea
Hola Adolf, ha estat anunciada pels canals habituals... No has rebut els correus electrònics? Hauries de mirar que els missatges no et vagin a parar a correu brossa. A vegades passa amb les llistes de correu... en tot cas, ens sap greu que no te n'enteréssis... Comprova això del correu brossa i si no és això, contacta amb nosaltres per veure si tenim el teu correu malament.
aquesta assemblea ha estat misteriosa
Em podríeu dir a on ha estat anunciada aquesta Assemblea.

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament