Reagrupament celebra l’acord de candidatura unitària pel 27S

És la millor opció per garantir la independència
Reagrupament celebra l’acord de candidatura unitària pel 27S

Reagrupament celebra l’acord entre Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes per anar junts a una candidatura unitària de cara a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Des de Reagrupament volem mostrar la nostra satisfacció per aquest acord que ja no semblava possible i felicitem a l’ANC, Òmnium i AMI per l’impuls donat i el sentit de país que han demostrat en aquestes negociacions.

Estem convençuts que aquesta llista és la millor opció per concórrer a aquestes eleccions, en les que no votarem partits sinó que decidirem si Catalunya vol esdevenir un Estat sobirà, lliure i independent.

Tal i com defensem a Reagrupament des del 2009, una candidatura transversal que englobi la major part de partits i entitats independentistes és la millor eina per proclamar democràticament la nostra voluntat d’esdevenir una nació normal en el món.

Des de Reagrupament respectem la decisió de la CUP de no sumar-se a la candidatura i reconeixem el seu compromís amb la independència de Catalunya. Tanmateix, no compartim les seves objeccions i considerem necessària la presència dels principals líders polítics del país en la candidatura, tant pel reconeixement internacional dels resultats d’aquestes eleccions plebiscitàries,  com per tota l’acció política que s’haurà de fer a partir dels resultats del 27S. 

Des de Reagrupament, doncs, donem suport a l’acord entre CDC i ERC, mostrem la nostra voluntat de participar en aquesta candidatura i estem convençuts que aquesta suma serà la que ens portarà a la nostra llibertat com a poble.

6.113 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament