Reagrupament aposta per candidatures unitàries i compromeses amb l’1-O

Reagrupament aposta per candidatures unitàries i compromeses amb l’1-O

Reagrupament Independentista  fa públic el seu posicionament davant la situació política actual, particularment en referència a l'àmbit electoral de les properes setmanes.

Primer. Reagrupament ha impulsat sempre la transversalitat  en el procés cap a la Independència. En aquest sentit, en el moment actual, continuem fent-ho, i reclamem la formació de candidatures el màxim d'unitàries possibles , i totalment compromeses amb la legitimitat dels resultats del referèndum de l'1 d'octubre i amb la votació al Parlament de Catalunya  del 27 d'octubre del 2017.

Segon. Reconeixem com a Govern legítim  de Catalunya, l'encapçalat pel President Puigdemont  i a l'hora fem tota la confiança amb el President Torra , que ha demostrat la seva fidelitat al país i al President Puigdemont. Reagrupament està orgullós de la pertanyença del President Torra a la nostra associació.

Tercer. RCAT ja està registrada al Cens d'entitats del Consell per la República , al qual donem tot el nostre suport, com a instrument estratègic per actuar en l'àmbit internacional, sense els impediments del govern espanyol. Així, cridem a tots els catalans i a les catalanes, i a totes les entitats del país a inscriure's en els respectius censos i a donar-li suport econòmic i humà.

3.914 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament