Rajoy defensa el dret d'autodeterminació davant l'Assemblea de l'ONU

Mentre el rebutja per al poble català, el considera la solució per al poble saharui
Rajoy a l'ONU parlant d'autodeterminació

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha defensat davant l'Assemblea de l'ONU una solució acceptable per a totes les parts que prevegi la lliure determinació del poble sahrauí, en referència a la situació del Sàhara Occidental. L'esment de Rajoy al dret d'autodeterminació o dret a decidir arriba quan Catalunya es troba en disposició d'exercir aquest mateix dret que correspon al poble català com a nació.

El president espanyol no ha fet cap referència a Catalunya, que acaba de viure la manifestació més gran de la seva història per a reclamar la independència, i ha assegurat que Espanya és un país "obert, plural, tolerant", i que "integra la diversitat", just quan el seu partit està tramitant una nova llei educativa que imposa el castellà i hi ha obert una greu conflicte a les Illes Balears per a arraconar-ne la llengua catalana. El president espanyol també ha aprofitat la seva intervenció a l'Assemblea de l'ONU per demanar al Regne Unit diàleg sobre Gibraltar i reclamar l'entrada d'Espanya al Consell de Seguretat de Nacions Unides com a membre no permanent per al bienni 2015-2016, segons ha dit, pel seu compromís amb la institució. 

6.170 lectures

Comentaris (2)

LI FALTA UN BULL?
Aquest bon home s'ha begut l'enteniment. Com pot abogar pel dret d'autodeterminació per al poble saharaui i al mateix temps demanar al govern Britànic que ignori la voluntat de la gent de Gibraltar.
De Catalunya..... "no hase falta desir nada más"
Són patètics!
Fan fàstic. Menteixen tant que ja s'ha convertit en costum i no se'n donen ni compte. O sigui que pel Sàhara, que van deixar envair per Marroc, abandonant els saharahuis a la seva trista sort, si que val l'autodeterminació i en canvi per Catalunya que va ser intercanviada pels anglesos per Gibraltar no val!

El que dic en el títol, patètics, I marxem ja de una vegada!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament