Pressupostos: ni tramitació ni aprovació. República Catalana

• Els gestos que alguns demanen, ni arribaran ni se’ls espera • L’únic que ens farà avançar és el desplegament de la República Catalana
Pressupostos: ni tramitació ni aprovació. República Catalana

El debat sobre si cal permetre la tramitació i aprovar els pressupostos de l’Estat espanyol està a l’ordre del dia polític de tots els partits catalans. Un debat que des de Reagrupament considerem que ni tant sols hauria d’existir.

Davant la situació actual que vivim de repressió, amb presos polítics injustament tancats, amb exiliats lluny de les seves famílies, amb humiliacions diàries, amb amenaces constants i un llarg etcètera, considerem que el simple fet que els partits independentistes debatin què cal fer amb aquests pressupostos, no té cap sentit.

Els gestos per part del govern espanyol que alguns demanen, ni arribaran ni se’ls espera. A aquestes altures de la pel·lícula, ens sembla del tot il·lús pensar que algú cregui que Pedro Sanchez i el seu govern permetran ni tan sols un debat sobre la independència de Catalunya. Com sempre hem dit, és el mateix un espanyol de dretes que un d’esquerres. No caiguem a la seva trampa.

Demanem a Esquerra Republicana i al PDeCAT que siguin valents i que no facin cap pas enrere. Alguns ja en porten uns quants i així no s’avança.

L’únic que ens farà avançar és el desplegament de la República Catalana. El poble català ja va decidir desconnectar d’Espanya l’octubre de 2017 mitjançant les lleis del referèndum i de transitorietat jurídica. Ho va tornar a fer amb el referèndum de l’1 d’octubre i la DUI el 27 també d’octubre. Uns actes que no han estat anul·lats per cap òrgan democràtic de Catalunya, que van ser expressament ratificats pel país a les eleccions del 21D i que, per tant, tenen plena vigència i han de ser respectats pels partits que formen part d’aquell consens. Un respecte que és totalment incompatible amb el suport a la tramitació i aprovació d’aquests pressupostos.

Prou submissió a aquest estat feixista que ens vol callats i humiliats. Passem pantalla d’una vegada. Ni pressupostos ni continuar esperant un diàleg que no arribarà. Aixequem la suspensió de la República, obrim les presons i siguem poble d’una vegada.

5.048 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament