Presentació de Reagrupament Independentista i de la campanya electoral

Presentació de Reagrupament Independentista i de la campanya electoral
(Bellvei, 28 d'octubre de 2010)

En Lluís Naval, secretari de Reagrupament a la demarcació del Baix Penedès, a més de presentar l’acte, va fer una exposició de les diferències marcades entre els altres partits més o menys sobiranistes existents, subratllant la inviabilitat de projectes com el de demanar un referèndum a la població o reclamar un concert econòmic, ambdós, entre d’altres aspectes contraris a la llei vigent o en el millor del cas d’una complexitat que els fan, a la pràctica, del tot impossibles.

Igualment, reiterar un federalisme que la resta de l'estat, per activa i passiva s’ha pronunciat contrari, sembla més que res una maniobra de distracció. Per això va demanar donar el suport al plantejament de Reagrupament que com s’ha demostrat en el cas de Kosovo és l’únic possible, com ho demostra la recent sentència del Tribunal Internacional de La Haia.

Tot seguit va iniciar el seu parlament la candidata per Barcelona, Sandra Lomas, que va fer un resum de l’actual situació política del país, enquistada en costums de polítiques immobilistes que caldria regenerar pel bé del país, ja que en aquest moment l’actitud dels habitants de Catalunya és d’indiferència i incredulitat, com ho ve demostrant cada cop més la seva participació, exceptuant aquelles on ha tingut l’ocasió de demanar la independència en un nombre més que significatiu.

Va exposar les solucions que proposa Reagrupament, però que totes elles passen per una gran participació en les properes eleccions al parlament donant suport a les propostes clarament independentistes, com la de Reagrupament, per marca una clara tendència cap a la independència, com a única solució per aconseguir dependre de nosaltres, decidir les nostres accions per afavorir el nostre progrés, social i econòmic, i a més, pot ser el més important, recuperar la nostra dignitat.

Seguidament es va obrir un col·loqui amb els assistents que van exposar les seves inquietuds i dubtes, que van ser ateses pels ponents, acabant l’acte reafirmant que per fi, ara sí, ara toca.

7.208 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament