Presentació a Badalona de "Del Soft al Hard", de Josep Sort

Presentació a Badalona de "Del Soft al Hard", de Josep Sort

Seguint amb la ruta de presentacions del seu nou llibre, el politòleg, professor de la Universitat de Barcelona i responsable de Relacions Internacionals de Reagrupament, Josep Sort, serà aquest dimecres a Badalona per presentar "Del Soft al Hard. Catalunya, la Independència i els Afers Exteriors".

La publicació recull els articles que l'autor ha anat publicant en la secció internacional del butlletí La Veu de Reagrupament, entre el 2011 i el juny del 2016 i reflexiona sobre l'impacte internacional del procés d'independència de Catalunya,. 

L'acte es farà a les 19h.30 a l'Espai Betúlia, al carrer Enric Borràs, 43-47 de Badalona. La presentació anirà a càrrec de Laura Soler, membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament i de l'executiva del PDECAT a Badalona. 

Sort ja ha presentat el llibre a Barcelona,  Vic, Reus i Lleida, on va tenir una molt bona acollida. La presentació de Badalona, com les anteriors, finalitzarà amb un torn de preguntes del públic assistent i l'autor firmarà exemplars del llibre per qui en vulgui. 

1.223 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament