Pànic del govern espanyol davant de la independència de Catalunya

La delegada De los Llanos de Luna (PP) amb el president Mas (CiU) en una trobada recent al Palau de la Generalitat

El creixement de les perspectives d'independència de Catalunya han fet que la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, hagi posat en evidència el pànic del Govern espanyol a la llibertat de Catalunya, fins al punt de fer afirmacions gratuïtes sense cap base racional que contradiuen l'opinió de nombrosos experts i investigadors.

Segons de los Llanos, si fos independent "Catalunya passaria de ser una de les regions més riques d'Europa a un dels països més pobres", malgrat que deixaria d'estar sotmesa a la brutal i sistemàtica espoliació de recursos que pateix dins de l'Estat, quantificada en uns 22.000 milions d'euros.

El reconeixement per part de la Unió Europea en el punt de mira, cosa que Reagrupament vol garantir per mitjà d'una Iniciativa Ciutadana Europea 

A més, "els tractats de la Unió Europea -continua la delegada- no preveuen que una part secessionada d'un estat membre formi part de la UE". Curiosament, la delegada no esmenta el fet que tampoc no preveuen que la part d'Estat de la qual es produeix la secessió continuï a la UE.

Precisament, per a deixar clara aquesta situació i per tal d'assegurar l'eficàcia i l'èxit posterior de la independència de Catalunya, Reagrupament Independentista està impulsant una Iniciativa Ciutadana Europea que en garantirà el reconeixement per part de la Unió Europea . Aquest projecte, que ja ha estat difòs a la pàgina web i en el qual Reagrupament porta setmanes treballant, ha estat registrat oficialment davant la Comissió Europea el passat 1 d'abril (primer dia en què era possible fer-ho) i serà presentat en roda de premsa aquest dijous, 12 d'abril a les 6 de la tarda.

12.935 lectures

Comentaris (2)

CiU i els catalanets, em fan pànic
Doncs a mi el que em fa pànic és que els catalanets es creguin que CiU va cap a la independència, i els tornin a votar. Això, això és el que em fa por. Tremolo només de pensar-ho.
El pitjor és que hi hagi estúpids que s'ho creguin!
Mes burra i absurda no pot ser!

"perquè un procés que acabés amb un estat propi per a Catalunya "seria nefast".
- No ha afegit que seria nefast per Espanya, no pas per Catalunya!

"Catalunya passaria de ser una de les regions més riques d'Europa a un dels països més pobres" ?
- Com es menja això?

"considera, tot argumentant que "els tractats de la Unió Europea no preveuen que una part secesionada d'un estat membre formi part de la UE" ?
- Mes ximple no pot ser aquesta dona! No m'estranya que sigui del PP i que els de "Covardia i Adiós" s'ajuntin! La estupidesa s'atrau!

Lo pitjor no es pas que aquesta gent digui el que diu, com sempre, el pitjor és que hi hagi estúpids que s'ho creguin!

Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat, aviat!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament