Nou atac a la democràcia: avui també tots som Lopez Bofill

Nou atac a la democràcia: avui també tots som Lopez Bofill

Coincidint amb la declaració avui al TSJC de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell i de la membre de la mesa, Anna Simó, també avui la Fiscalia Superior de Catalunya ha citat a declarar en qualitat d'investigat el jurista i escriptor Hèctor López Bofill per la publicació d'algunes piulades a Twitter.

Des de Reagrupament volem donar tot el nostre suport a López Bofill en el que considerem és un nou atac a la democràcia i a la llibertat d’expressió.

lopez bofill

L’Estat espanyol continua la seva creuada davant de qualsevol manifestació de caire independentista a les xarxes socials i obvia en canvi les amenaces i incitacions a la violència cap a polítics o persones del carrer pel sol fet de ser catalans.

Un fet aquest que demostra que el seu únic objectiu és criminalitzar la causa independentista i continuar amb la política de la por.

Aquesta politització de la justícia no ens ha de fer cap por. És més, hi farem front i el poble català continuarà demostrant que quan convé hi som tots. Sortirem al carrer tants cops com faci falta i seguirem junts fins a assolir la nostra llibertat. La democràcia no es pot criminalitzar i això el món ho sap. Tot està a les nostres mans. Guanyarem.

961 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament