Només la independència salva vides

Només la independència salva vides

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista s’ha reunit virtualment aquest dissabte, 4 d’abril, i ha pres les següents decisions i consideracions.

En primer lloc, manifestem el nostre ferm suport als Presidents Carles Puigdemont i Quim Torra, particularment en la seva actuació respecte la negligent i criminal actuació del govern espanyol en la gestió de la pandèmia del coronavirus en les darreres setmanes. Ambdós Presidents han portat a terme denúncies en el context internacional sobre l’actuació espanyola en instàncies com la Organització de Nacions Unides (ONU), el Consell d’Europa o la pròpia Unió Europea, atesa la nul·la efectivitat de les demandes fetes davant les instàncies espanyoles.

En segon lloc, i com a conseqüència de la negligència espanyola, no podem més que assenyalar la criminal actuació del govern espanyol del President Pedro Sánchez i dels seus aliats de Unidas Podemos, que ha provocat milers de morts. Una simple comparació amb la situació a la República de Portugal, permet veure que les defuncions a Espanya arriben a prop dels 12.000 morts, de les quals més de 2.500 a Catalunya, mentre que a Portugal tot just arriben a les 250. D’això es dedueix que la independència de Catalunya, de ben segur, hauria protegit la salut dels catalans i les catalanes de manera molt més efectiva, que la subordinació a l’Estat espanyol.

junta vitual

En tercer lloc, també denunciem la política d’anihilació que el Tribunal Suprem espanyol està exercint contra els presos polítics independentistes, mitjançant les pressions a l’administració penitenciària catalana, per evitar que passin el confinament a casa seva. En aquest sentit, instem a la Consellera de Justícia a que faci valer els drets d’aquest patriotes i no li tremoli el pols per fer tot el possible per tal que, com tenen dret, els presos puguin anar a casa seva.

Per acabar, no podem deixar de mostrar la nostra admiració i suport al personal sanitari, d’emergència i auxiliar que es troben en primera línia en la lluita contra la pandèmia, així com el condol a totes les famílies que han perdut els seus éssers estimats, repetim, per la negligència del govern espanyol.

4.196 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament