"No ens podem cansar"

El president de Reagrupament demana un esforç per la llibertat del nostre país
"No ens podem cansar"

El president de Reagrupament, Joan Carretero, demana que els partidaris de la independència continuem treballant per aconseguir l'objectiu, ja que "aquesta és una tasca que ens ha tocat i que no podem defugir, malgrat alguna vegada puguem tenir la temptació de deixar-ho, en pensar que ja hem fet prou. La llibertat del nostre país bé es mereix aquest esforç. Hem avançat molt, cal rematar. El futur és a les nostres mans."

Carretero demana al darrer butlletí de Reagrupament (número 33) un esforç a tots, davant de la campanya de mentides i amenaces empresa pels partidaris de l'unionisme, que afirmen que les balances fiscals són una fal·làcia, que l'espoli fiscal no existeix, entre altres mentides.

El número de febrer de La Veu inclou també articles com "Flatulències", a càrrec de Johannes Wagner, dedicat als canvis que experimenten alguns polítics catalans quan van a Madrid; dins la sèrie l'independentisme al món, Josep Sort escriu sobre "L’estratègia internacional", i en l'àmbit del municipalisme, Carles Bonaventura parla sobre "La cessió del padró municipal".

Dins de la secció de Cultura Montserrat Tudela parla de la presentació del llibre Marea alta , obra de l'associat a Reagrupament Joan Prats i de l'exposició Querimònia Blues, organitzada també per una altra associada, Josepa Gomis.

La ploma convidada és la d'Albert Pont, president del Centre Català de Negocis, que escriu l'article "Unitat d’acció". Dins l'àmbit territorial, Albert Aragonès escriu sobre el "Consell Nacional de CDC", i la secció de Vida parlamentària presenta el text "El Parlament de Catalunya devaluat", a càrrec de Boi Fusté.

L'última pàgina correspon a la secció habitual de llibres, a càrrec de Pere Torra, que amb motiu dels 75 anys de la fi de la Guerra de 1936-1939, comenta l'obra de Pere Calders, Unitats de xoc .

8.648 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament