Neix La Veu

Nou butlletí mensual de Reagrupament al Barcelonès
La Veu
(Barcelona, 16-02-2011)

Neix La Veu , neix el butlletí mensual de Reagrupament al Barcelonès. Tot i que no han passat ni dos mesos de les eleccions, al Barcelonès no ens hem aturat, ben bé al contrari, calia no deixar aturar una inèrcia de força i de il·lusió que ens va portar fins el 28N, les primeres eleccions de Reagrupament. La Veu  serà un instrument important a l’hora d’assolir l'objectiu de mantenir aquesta força i empenta i millorar la nostra comunicació.
 
La  Veu  hi trobarem seccions fixes, sempre una entrada potent que no us deixi indiferents, una editorial de caire mes informatiu i motivador que us adreçarà  el nou consell de Barcelona format per tots els coordinadors de districte de Barcelona, l’Hospitalet i Badalona, informació al voltant de l’evolució de Barcelona decideix  i de la resta de consultes, informació sobre l’independentisme al món, l’entrevista d’actualitat, llibres recomanats, activitats programades i una mica de bon humor a la tira còmica.
 
La Veu  comença i ho fa amb el desig de servir, ara cal que us la feu vostra, que la feu arribar a amics i simpatitzants del nostre moviment i encara més que hi participeu activament que us hi impliqueu.

Finalment amb el primer butlletí a la mà, n’hem fet la crítica amb la mirada reagrupada i el doble punt de vista Patriotisme i dignitat, i estem orgullosos del resultat, i agraïts a Montserrat Tudela, Lluís Boet, Joan Prats i a tots els que heu signat un article en aquest primer butlletí, ara entre tots ajudeu-nos a alçar La Veu.
 
Marc Viñolas

19.854 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament