Navarro referma el seu compromís amb el PSOE, que vota amb el PP i UPyD en contra del dret a decidir del poble català

El primer secretari del PSC piula "seguim compromesos amb el projecte" del PSOE després d'abstenir-se sobre el dret a decidir
Navarro referma el seu compromís amb el PSOE, que vota amb el PP i UPyD en contra del dret a decidir del poble català

El ple del Congrés ha aprovat una moció d'UPyD que proclama que el dret a decidir és  de tot el poble espanyol  i que "sota cap concepte" una part de la ciutadania pot decidir sobre l'organització territorial de l'estat. La moció ha tingut el suport del PP  i delPSOE .

La iniciativa ha provocat la divisió del grup Socialista perquè els diputats del PSC han trencat la disciplina de vot  i han decidit abstenir-se després d'un intens debat intern. El coordinador del grup a la cambra, Albert Soler, ha explicat que s'han abstingut per "coherència", "sentit comú polític" i per no caure en la "provocació" d'UPyD. "Era el que havíem de fer ". Soler no ha volgut qualificar el fet que el PSOE hagi donat suport a la moció de Rosa Díez. Tampoc no ha volgut valorar com afectarà aquesta decisió a les relacions entre els dos partits. 

Ràpida reacció del líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, després de saber-se que el PSC havia trencat la disciplina de vot al Congrés, en la votació d'una moció que proclama que el dret a decidir és de tot el poble espanyol i que "sota cap concepte" una part de la ciutadania pot decidir sobre l'organització territorial de l'Estat .

Al seu compte de Twitter, Navarro ha deixat clar que continua compromès amb el projecte  dels socialistes espanyols.

La moció, presentada pel grup d'UPyD, ha rebut el suport del PP i del PSOE . El PSC havia decidit decidit abstenir-se, després d'un intens debat intern. Ha estat la segona vegada en vuit mesos que els diputats catalans al Congrés se salten la disciplina de vot del Grup Socialista..

5.861 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament