Navarro considera que l'11 de setembre també és la Diada dels centralistes

Nova declaració insòlita del líder socialista que troba "una falta de respecte que l'independentisme privatitzi la Diada nacional"
Navarro ha afirma que ell i Rubalcaba evitaran la independència de Catalunya i mantindran la unitat d'Espanya

Mentre el PSC s'enfonsa en les enquestes, el seu primer secretari, Pere Navarro, continua fent declaracions insòlites tot menyspreant les iniciatives de les formacions cíviques i polítiques que defensen l'exercici del dret a decidir com a via d'accés a la sobirania.

En aquesta línia, que sembla reivindicar un protagonisme públic que no acaba d'aconseguir des que lidera el PSC, Navarro ha afirmat: “Em sembla una falta de respecte que es privatitzi la Diada, que és el dia de tots, dels catalans de dretes, dels esquerres, dels independentistes, dels federalistes, dels centralistes ... En un dia que és per celebrar el que ens uneix, el que fan aquests partits és just el contrari, i ho converteixen en un dia de divisió dels catalans”, ha assenyalat. El dirigent socialista no ha aclarit quin és el paper que ell creu que haurien de fer els centralistes a la Diada nacional, com a partidaris que Catalunya no compti amb les plenes llibertats polítiques que va perdre el 1714.

Navarro ha afegit en aquesta línia: “El govern estimula que es perdi el caràcter institucional de la Diada de tots. No podem permetre que es privatitzi aquest dia per part de ningú”.

El líder socialista també s'ha referit amb menyspreu cap al Concert per la Llibertat, que tindrà lloc el pròxim 29 de juny al Camp Nou, una cita a la qual no assistirà. “Per al meu partit, la llibertat és una cosa diferent de la que proposa una part, evidentment una part important, dels ciutadans, però penso que se li ha de tenir més respecte. La llibertat d'uns pot ser que no sigui compartida pels altres”, ha explicat.

Així, Navarro ha defensat “la llibertat de poder anar juntament amb la resta dels pobles d'Espanya i d'Europa pel camí de l'acord i del progrés”.

3.228 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.