Mor el doctor Moisès Broggi

Broggi ha esdevingut un exemple per la seva qualitat humana i intel·lectual, i també pel seu compromís amb la independència de la nostra nació
Dos doctors: Moisès Broggi i Joan Carretero al novembre de 2011

Catalunya ha perdut una persona de gran vàlua. El doctor Moisès Broggi ens ha deixat, després d'una vida llarga i fecunda, als seus 104 anys d'edat. Broggi ha esdevingut un exemple per la seva qualitat humana i intel·lectual, i també pel seu compromís amb la llibertat de la nostra nació.

El doctor Broggi expressava amb claredat la necessitat que tots els partidaris de la llibertat de Catalunya ens havíem d'implicar perquè, segons deia ell mateix amb lucidesa i contundència: "Si no és independent, Catalunya se'n va a fer a punyetes."

Fruit d'aquest compromís amb la llibertat de la nostra nació, el doctor Broggi es va associar a Reagrupament Independentista l'any 2008, fet que va constituir un gran honor per a la nostra organització.

El Dr. Broggi quan es va associar a Reagrupament, amb la vicepresidenta, Rut Carandell

El president de Reagrupament, Joan Carretero, va visitar-lo el novembre de l'any passat al seu domicili de Barcelona. Ambdós doctors van mantenir, en aquella ocasió, una agradable conversa sobre el futur del país i Carretero va agrair al doctor Broggi el seu suport: "el seu testimoni és una joia i un exemple per als catalans", va dir Carretero.

El doctor Broggi, fent gala del seu optimisme i lucidesa proverbials, va expressar que "la llavor de la independència ja està llençada, ara fructificarà" tot remarcant el fet que "s'ha normalitzat parlar d'independència". Per a Carretero, "és més fàcil la independència que el Pacte Fiscal" i va recordar al doctor Broggi que "som l'última colònia del Imperio Español  ". Broggi va lamentar que precisament "el primer Parlament el van inventar els catalans" i, en canvi, "ara tenim un Parlament de fireta".

Trobada Moisès Broggi-Joan Carretero (vídeo):

7.596 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament