Moisès Broggi, candidat al Senat de la coalició ERC-Reagrupament

El Dr. Broggi és associat a Reagrupament des d'octubre del 2009
El Dr. Broggi amb la vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell

El doctor Moisès Broggi serà candidat al Senat per la coalició que promouen ERC i Reagrupament Independentista. Broggi es va associar a Reagrupament l'octubre del 2009 i va afirmar que "Reagrupament es l'única via eficaç d'arribar a la independència". Ja llavors va proposar que tots els independentistes s'apleguessin en una candidatura unitària.

L'il·lustre cirurgià, de 103 anys, malgrat la seva avançada edat, ha mantingut un paper molt actiu i ha fet nombroses aparicions públiques, com ara, a la manifestació del 10 de juliol del 2010, a l'aplec per la independència d'Arenys de setembre de 2010, a la manifestació del 9 de juliol d'enguany, etc. La seva visió de defensa de la nació passa per la necessitat d'agrupar tots els partidaris de la independència de Catalunya per traslladar l'anhel de llibertat, majoritari a la societat catalana, a les institucions. A les eleccions al Parlament de Catalunya el Dr. Broggi va donar suport a Reagrupament i, com a barceloní, va donar suport a la candidatura Unitat per Barcelona.

8.266 lectures

Comentaris (2)

moises broggi
Algu sap com es troba el dr.Broggi la ultima noticia és queestaba a l'hospital i d'aixó ja fa 3 mesos...esta bé??
Quo Vadis, Esquerra?
No és això, no.
Tot el respecte i honor pel Dr. Broggi, però, una persona amb 103 anys no pot ja ocupar cap escó en una institució, excepte a títol honorífic. Si us plau, Esquerra, no volgueu que el metge es vagi a morir en un escó del Senat espanyol, ni al seient d'un avio o l'AVE o en una habitació d'hotel de Madrid. Hi ha un temps per cada cosa i cada cosa al seu temps i el del Dr. ja ha passat per edat.
Renovació d'ERC? I la renovació de la coherència, on és? Per què estem tant verds a Catalunya i tenim tant poca categoria política?

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament