Moisès Broggi, candidat al Senat de la coalició ERC-Reagrupament

El Dr. Broggi és associat a Reagrupament des d'octubre del 2009
El Dr. Broggi amb la vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell

El doctor Moisès Broggi serà candidat al Senat per la coalició que promouen ERC i Reagrupament Independentista. Broggi es va associar a Reagrupament l'octubre del 2009 i va afirmar que "Reagrupament es l'única via eficaç d'arribar a la independència". Ja llavors va proposar que tots els independentistes s'apleguessin en una candidatura unitària.

L'il·lustre cirurgià, de 103 anys, malgrat la seva avançada edat, ha mantingut un paper molt actiu i ha fet nombroses aparicions públiques, com ara, a la manifestació del 10 de juliol del 2010, a l'aplec per la independència d'Arenys de setembre de 2010, a la manifestació del 9 de juliol d'enguany, etc. La seva visió de defensa de la nació passa per la necessitat d'agrupar tots els partidaris de la independència de Catalunya per traslladar l'anhel de llibertat, majoritari a la societat catalana, a les institucions. A les eleccions al Parlament de Catalunya el Dr. Broggi va donar suport a Reagrupament i, com a barceloní, va donar suport a la candidatura Unitat per Barcelona.

10.871 lectures

Comentaris (2)

moises broggi
Algu sap com es troba el dr.Broggi la ultima noticia és queestaba a l'hospital i d'aixó ja fa 3 mesos...esta bé??
Quo Vadis, Esquerra?
No és això, no.
Tot el respecte i honor pel Dr. Broggi, però, una persona amb 103 anys no pot ja ocupar cap escó en una institució, excepte a títol honorífic. Si us plau, Esquerra, no volgueu que el metge es vagi a morir en un escó del Senat espanyol, ni al seient d'un avio o l'AVE o en una habitació d'hotel de Madrid. Hi ha un temps per cada cosa i cada cosa al seu temps i el del Dr. ja ha passat per edat.
Renovació d'ERC? I la renovació de la coherència, on és? Per què estem tant verds a Catalunya i tenim tant poca categoria política?

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament