Método 3 va espiar Reagrupament

L'agència de detectius va fer un informe de 28 pàgines
Método 3 va espiar Reagrupament

Reagrupament va ser espiat per l'agència de detectius Método 3, segons una informació que publica El Triangle , que hauria tingut accés a un document en el qual es relacionen 169 investigacions efectuades per aquesta agència.

L'informe sobre Reagrupament consta de 28 pàgines i figura datat el desembre del 2009, si bé se'n desconeix el contingut. Algunes d'aquestes investigacions se suposa que podien estar a la venda o arribar a la premsa i afecten a polítics de diverses formacions, empresaris i, també, a famosos de la premsa del cor.

La relació de dossiers més compromesos elaborats per Método 3 no segueix cap ordre cronològic ni alfabètic. Suposadament ha estat confeccionada per un exempleat de l’agència de detectius, però -segons que ironitza El Triangle - "pels errors ortogràfics i incongruències que conté, la podria haver fet Anacleto agente secreto, el cèlebre personatge de còmic".

6.919 lectures

Comentaris (2)

Embolica que embolicaràs...
Sembla que qui no hagi estat "espiat" no sigui ningú. A mi també m'han espiat!. De l'informe sobre Reagrupament, se'n dewsconeix el contingut, de les 28 pàgines, però ja sabem que era "espionatge". La relació de dossiers no segueix cap ordre ni cronològic ni alfabètic. Pot ser en lloc d'un ex empleat, s'ho està onventant un eixerit de secundària o el "noiet del canti", de Método 3, que s'ho està passanmt "pipa" i tots cagats de por!
FERMS I DECIDITS
POTSER FORA BO FORMALITZAR UNA DENÚNCIA ALS MOSSOS D'ESQUADRA EN NOM DE R.CAT PÈR TAL DE DONAR-LOS MOTIU PER PRENDRE PARTIT I A INVESTIGAR EL TEMA

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament