Manuel Milián Mestre rep el premi Pau de Tars

Defensa
(Vic, 21-10-2012)

Reagrupament ha lliurat el premi Pau de Tars al polític i periodista Manuel Milián Mestre per la seva evolució política que l'ha conduït a afirmar que “no he estat mai independentista, però seguint la lògica d'aquesta conversa, la solució és l'independentisme”. 

Manuel Milián Mestre: “La solució és l’independentisme” 

Milián Mestre és un polític i periodista valencià que ha desenvolupat la major part de la seva vida a Catalunya. Políticament, ja el 1970 havia col·laborat amb Manuel Fraga Iribarne quan era ministre. El 1980 fou un dels fundadors de Solidaritat Catalana, que es presentà sense èxit a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1980. A les eleccions espanyoles de 1989, el 1993 i el 1996 fou escollit diputat pel Partit Popular. També fou membre de l'executiva del Partit Popular del 1989 al 2000. En els darrers anys participa habitualment en tertúlies com la d’El matí de Catalunya ràdio, en una de les quals va reconèixer que "la solució és l'independentisme". Ho va dir després d’escoltar una entrevista al corresponsal a Madrid del Financial Times, Victor Malet, el qual a principis de febrer del 2012 assenyalava Catalunya com a causant dels problemes financers espanyols. Per a Milián, “no he estat mai independentista, però seguint la lògica d'aquesta conversa, la solució és l'independentisme”. Milián Mestre va lamentar que el corresponsal elaborés el diagnòstic a partir dels efectes, en comptes de fer-ho a partir de les causes.

4.664 lectures

Comentaris (1)

Lamentable
Lamentable. Patètica en extrem la distinció a aquest senyor pel que suposa de papanatisme català per fer-se el simpàtic amb gent que no ho mereix. Milian Mestre ni ha estat, ni és ni, sigui dit en favor a la seva honestedat, no ha dit mai que sigui independentista. però es veu que ara Rcat ho diu per ell perquè no hi ha més sord que qui no vol sentir, ni viu més feliç que qui vol viure enganyat. Milian continua presumint de ser amic de Fraga i de mitja cúpiula militar amb qui esmorza, dina i sopa cada dos per tres segons les seves pròpies paraules. Milian és un indigent intel·lectual que ja fa temps que no se sap si puja o si baixa, i quan se'l pressiona acaba delatant el seu veritable pensament de reformar Espanya. D'independentista, ni en somnis. Però es veu que Rcat somnia per ell, i sense que ell els ho demani.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament