Magnífic ambient de festa, civisme i democràcia per a votar sobre la independència

A l'espera del recompte, la jornada arriba a la seva fi amb l'èxit del seu funcionament democràtic
Una parada per a votar al passeig de Sant Joan, amb música i ball
(Barcelona, 10-04-2011)

La jornada d'aquest diumenge, 10 d'abril, ha transcorregut amb un magnífic ambient de festa, civisme i democràcia per a votar sobre la independència a la capital de la nació catalana. A l'espera del recompte i de les tan esperades dades de participació, ja s'entreveu l'èxit d'una organització de base voluntària que, a més, no ha costat ni un euro de diner públic.

A Barcelona, és molt present el precedent de la darrera consulta que es va efectuar amb caràcter oficial.  Es tracta de la consulta sobre la remodelació de la Diagonal que, amb un cost de més de 3 milions d'euros, va organitzar l'actual alcalde, Jordi Hereu, la qual va comptar amb un 12 % de participació i va resultar un nyap integral amb suplantacions de votants i irregularitats diverses que van arribar afectar el mateix Hereu, el qual va mentir públicament en afirmar que havia votat quan no ho havia fet.

Joan Carretero: "Després d'Arenys decideix  i Barcelona decideix , hem de fer realitat el Catalunya decideix "

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha estat present a Barcelona i ha acompanyat a votar Ignasi Planas, membre de Reagrupament que figura al número quatre de la candidatura Unitat per Barcelona. Joan Carretero s'ha felicitat pel desenvolupament de la jornada i ha manifestat que "després d'Arenys decideix  i Barcelona decideix  i totes les votacions que s'han fet en diversos municipis hem de fer realitat el Catalunya decideix ", fent referència a la necessitat de materialitzar la independència de Catalunya, com a única via de futur per al nostre poble.

Ignasi Planas després de votar 'sí' a la independència parlant amb Alfred Bosch i Joan Carretero aquest diumenge 10 d'abril
Joan Carretero a la Rambla aquest 10A
10-4-11
Tudela i Móra
Carles Móra amb Jaume Roura
David Vinyals
DSC00387
IMG_9271
IMG_9274
IMG_9279
13.590 lectures

Comentaris (2)

Som-hi!
El tren ja fa temps que va en marxa i la propera parada és la independència de Catalunya! Som-hi reagrupats que ho tenim a tocar!
ENDAVANT!!!
NO PARAREM DE TREBALLAR PER LA INDEPENDENCIA!!!!!!!!!!!!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament