"La via alemanya" de Martí Anglada, el més venut a la parada de Reagrupament

Afluència durant tota la diada de Sant Jordi a Barcelona
"La via alemanya" de Martí Anglada, el més venut a la parada de Reagrupament

La via alemanya, del prestigiós periodista Martí Anglada, ha estat el més venut de la jornada de Sant Jordi de tots els llibres que estaven exposats a la parada de Reagrupament. El segueixen Doncs jo, ara, votaré sí , de Jofre Llombart;  Servir Catalunya , un llibre de converses amb Artur Mas, de Teresa Pous; L’hora del poble , detallat relat sobre la gestació i portada a terme de la Via Catalana, dels periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra i 9N 2014 , del presentador i periodista Jaume Barberà.

La parada, que aquest any estava ubicada al davant del número 80 de la Rambla de Catalunya de Barcelona, va servir no només com a punt per comprar-hi llibres i roses, com mana la tradició, sinó que molts ciutadans s’hi van apropar per conèixer els ideals pels quals lluita Reagrupament. Un grup d’adolescents provinents d’una escola es van aturar també a la parada, aquest cop per comprar tots els clauers amb l’estelada catalana que hi havia disponibles. Un altre dels productes més venuts van ser unes fundes pel carnet d’identitat que reemplaçava tota la nomenclatura espanyola per la catalana.

La jornada va viure moments amb gran afluència de persones passejant rambla amunt i avall, encuriosits per les novetats literàries que moltes llibreries ofereixen aquest dia. Especialment al migdia i darrera hora de la tarda la Rambla de Catalunya estava a vessar. A la parada també hi va estar Joan Carretero, president de Reagrupament, Rut Carandell, vicepresidenta, i va comptar amb la visita de diferents polítics, com l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el conselller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el candidat de CDC a les eleccions europees, Ramon Tremosa. Part de l’èxit de la jornada, pel que fa a Reagrupament, va ser gràcies al treball organitzatiu dels voluntaris, que van estar-hi durant tot el dia. 

RCat Sant Jordi 14 014 (640x403)
RCat Sant Jordi 14 023 (640x425)
RCat Sant Jordi 14 016 (640x418)
5.348 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament