La Veu de desembre

La Veu de desembre

El número 53 de la Veu ja és al carrer. Una edició a les portes de Nadal, època de bons desitjos i d'il·lusions. És per això que, com a responsable del butlletí, avui m'agradaria fer un agraïment a totes les persones que el fan possible cada mes. Una col·laboració totalment desinteressada i imprescindible perquè la Veu pugui continuar existint. 

Per tant, moltes gràcies a tots els que hi participeu (Ignasi, Marc, Josep, Francisco, Teresa, Jaume, Ferran, Pere, Josep-Ramon ) i moltes gràcies també als que hi han participat en altres moments.

També vull fer un agraïment molt especial a les dues persones que, malgrat no se'ls veu la cara al butlletí, hi són i de quina manera!!

El primer és en Joan Prats,  el nostre corrector. Gràcies Joan per la teva feina incansable, la teva rapidesa i la teva saviesa.

El segon és en Lluís Boet , el dissenyador del butlletí i qui fa que el puguem llegir cada mes de forma tant amena. I per cert! Ell és també l'autor del Senyor Pesca i Salada, la tira còmica que des d'aquí aprofitem per demanar que torni! Quina millor manera hi ha d'acabar la lectura que amb unes rialles? 

Res més, moltes gràcies altra vegada a tots i els millors desitjos per aquest Nadal. Gràcies també als lectors! Sense vosaltres tampoc tindria sentit.

Bona lectura, bones festes i que el 2016 sigui el nostre any de llibertat.

Eva Solé

4.745 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament